Wie wint de FOTY Awards 2022?

Wil jij in de prijzen vallen bij de FOTY Awards 2022? Doe volgend jaar mee! Schroom niet en geef jezelf op, het is een fantastische ervaring. Laat hieronder je gegevens achter, dan krijg je bericht als de verkiezing van start gaat.

 Laat hier je gegevens achter!

 

 

Powered By

Welke awards worden er uitgereikt?

Welke prijzen kun je winnen?

egolf

De weg naar het winnen

 1. Genomineerd
  1 Ontvang
  nominatie
 2. Deelnemer
  2 Schrijf
  je in
 3. Kandidaat
  3 Word
  kandidaat
 4. Winnaar
  4 Win mooie
  prijzen!

Stem op jouw favoriet!

Stem op jouw favoriet voor de publieksprijs!

Bekijk finalisten

 

Succesverhalen

Veelgestelde vragen

De FOTY Awards worden dit jaar voor de achtste achtereenvolgende keer georganiseerd door ZZP Nederland, de initiatiefnemer van de verkiezing. Daarmee is deze verkiezing wereldwijd de langslopende op haar gebied. Je kan ons telefonisch bereiken via 085-06 51 082 of per e-mail: info@fotyawards.com. Het kantoor van ZZP Nederland is gevestigd aan de Rozenburglaan 3 te Groningen.

Als deelnemer aan de FOTY Awards maak jij kans op verschillende awards: Beste Starter (<2jr. ondernemer), Publieksprijs (meeste stemmen van het publiek) en natuurlijk de Freelancer of the Year 2021 (overall winnaar). Kijk voor meer informatie op http://fotyawards.com/awards.

Iedereen die (a) geen (vast) personeel in (loon)dienst heeft en (b) voor eigen rekening en risico werkt wordt toegelaten tot de FOTY Awards. Het is mogelijk om als eenmanszaak of BV mee te doen, indien aan deze randvoorwaarden wordt voldaan.

De jury van de FOTY Awards doet jaarlijks onderzoek onder alle (genomineerde) zelfstandige ondernemers naar de belangrijkste criteria van “Goed Ondernemerschap”. Iedereen die (a) geen (vast) personeel in (loon)dienst heeft en (b) voor eigen rekening en risico werkt wordt tot de FOTY Awards toegelaten. Het is mogelijk om als eenmanszaak of BV mee te doen, indien aan deze randvoorwaarden worden voldaan.

Er wordt strikt gecontroleerd op fraude. Iedere referentie wordt op basis van big data-analyse en menselijke interpretatie door de getrainde professionals van ZZP Nederland gecontroleerd en geverifieerd of afgekeurd. Hierover is geen correspondentie mogelijk. De organisatie houdt zich het recht voor deelnemers te schorsen of definitief te verwijderen uit de verkiezing en hierover publiekelijk melding te maken, indien fraude herhaaldelijk is/wordt aangetoond.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de FOTY Awards.

Om kans te maken op de eervolle titel “Freelancer of the Year” moet jij jezelf aanmelden via onze website of moet je genomineerd worden door iemand. Indien jij nog niet bent ingeschreven en/of genomineerd, kun je jezelf inschrijven via onze website. Zorg ervoor dat jij alle stappen voltooid, om een compleet profiel aan te maken. Volg daarna de stappen in jouw persoonlijke dashboard. Veel succes! Indien je vragen hebt, kun je de organisatie van de FOTY Awards bereiken via 085 06 51 082 of info@fotyawards.com.

Referenties om kandidaat te worden tellen mee tot en met vrijdag 30 april 2021. Referenties die later binnenkomen, gaan uiteraard niet verloren. Deze worden geverifieerd en zijn uiteraard even waardevol als referenties die eerder zijn binnengekomen. Deze referenties worden meegenomen in het eindoordeel van de jury.

De jury, gevormd door enkele gerenommeerde juryleden, vormt haar oordeel op basis van (a) referenties die binnen de periode van de verkiezing worden gegeven, (b) een vragenlijst die is ingevuld door de zelfstandig ondernemer en (c) een juryoordeel op basis van een videopitch van de betreffende zelfstandig ondernemer.

De FOTY Awards wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door ZZP Nederland.