DIT ZIJN
DE WINNAARS
FOTY AWARDS 2023 

BEKIJK HIER ALLE FINALISTEN EN DE WINNAARS!
Powered by

Welke awards worden er uitgereikt?

Welke prijzen kun je winnen?

egolf-1024x617

De weg naar het winnen

 1. Genomineerd
  1 Ontvang
  nominatie
 2. Deelnemer
  2 Schrijf
  je in
 3. Kandidaat
  3 Word
  kandidaat
 4. Winnaar
  4 Win mooie
  prijzen!

 

De winnaars van de FOTY Awards 2023 zijn bekend!

Bekijk hieronder de winnaars en alle finalisten.

Dit zijn de winnaars

 

Succesverhalen

Veelgestelde vragen

De FOTY Awards worden dit jaar voor de tiende achtereenvolgende keer georganiseerd. ZZP Nederland is de organisator van de verkiezing. Je kan ons telefonisch bereiken via 085-06 51 082 of per e-mail: info@fotyawards.com. Het kantoor van ZZP Nederland is gevestigd aan de Rozenburglaan 3H te Groningen. 

Als deelnemer aan de FOTY Awards maak jij kans op verschillende awards: Beste Starter (<2jr. ondernemer), Publieksprijs (meeste stemmen van het publiek) en natuurlijk de Freelancer of the Year 2023 (overall winnaar). Kijk voor meer informatie op http://fotyawards.com/awards. 

Iedereen die (a) geen (vast) personeel in (loon)dienst heeft en (b) voor eigen rekening en risico werkt wordt toegelaten tot de FOTY Awards. Met uitzondering van een vof. Het is mogelijk om als eenmanszaak of BV mee te doen, indien aan deze randvoorwaarden wordt voldaan. 

De ingangseisen verschillen per prijs. De belangrijkste ingangseis voor de hoofdprijs Freelancer of the Year Awards is dat je langer dan twee jaar ondernemer bent. En voor de Beste Starter dat je korter dan 2 jaar actief bent. Hiervoor kijkt de organisatie naar de inschrijfdatum van de Kamer van Koophandel, maar ook naar wanneer de daadwerkelijke activiteiten begonnen zijn. Het oordeel van de organisatie is hierin leidend. De informatie geef je aan de organisatie bij het inschrijven en verklaar je naar waarheid te hebben ingevuld. Het overzicht van de spelregels is hier te vinden.  

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de FOTY Awards.

Om kans te maken op de eervolle titel “Freelancer of the Year” moet jij jezelf aanmelden via onze website of moet je genomineerd worden door iemand. Indien jij nog niet bent ingeschreven en/of genomineerd, kun je jezelf inschrijven via onze website. Zorg ervoor dat jij alle stappen voltooid, om een compleet profiel aan te maken. Volg daarna de stappen in jouw persoonlijke dashboard. Veel succes! Heb je vragen, dan kan je de organisatie van de FOTY Awards bereiken via 085 06 51 082 of info@fotyawards.com. 

De jury, gevormd door gerenommeerde juryleden, vormt haar oordeel op basis van (a) referenties die binnen de periode van de verkiezing worden gegeven, (b) een vragenlijst die is ingevuld door de zelfstandig ondernemer en (c) een juryoordeel op basis van een videopitch van de betreffende zelfstandig ondernemer. 

Je kunt je inschrijven voor de FOTY Awards tot en met 14 juni 2023. Maar daarbij geldt, hoe eerder je aanmelding binnen is hoe beter. Vanaf drie weken voor de sluitingsdatum beginnen we met het selecteren van volledige profielen. Zorg dus dat je profiel compleet is, om mee te doen met de FOTY Awards 2023. Hoe eerder je profiel compleet is met tenminste vijf referenties, hoe eerder je weet of je kandidaat bent. 

De FOTY Awards wordt georganiseerd door ZZP Nederland, de grootste onafhankelijke belangenbehartiger voor zzp’ers, en daarnaast mede mogelijk gemaakt door haar partners.

Deelname aan de FOTY Awards kan je ontwikkeling en die van je bedrijf in een stroomversnelling brengen. Je wordt via de FOTY kanalen zichtbaar, waardoor potentiële klanten en samenwerkingspartners je weten te vinden. Het meedoen op zichzelf is al een leerzame ervaring en dan zijn er ook nog eens fantastische prijzen te winnen. 

Bekend van