Header uitgelicht

Freelancer Danny Lindner uitgelicht

“Work hard & relax hard”

Danny Lindner heeft haar eigen autoleasebedrijf opgericht: Bramlease.nl. Als vrouw in een mannenwereld regelt zij voor al haar klanten de beste deal op leasegebied. Wij interviewden haar over het ondernemerschap en haar deelname aan de FOTY Awards. Het interview is onderdeel van een interviewserie die mede mogelijk wordt gemaakt door onze hoofdpartners Knab en MINI.

Hoe en waarom ben je ondernemer geworden?

Als dochter uit een ondernemersgezin met als studierichting ondernemen, was de kans zeer groot dat ik ooit voor het ondernemerschap zou gaan. Toen mijn dochter 1 jaar werd en ik flexibeler wilde zijn qua uren maar wel iets zocht met uitdaging, was dat voor mij het moment om naar de Kamer van Koophandel te gaan.

Wat doe je precies en voor wie?

Ik heb een eigen autoleasebedrijf: bramlease.nl. Met mijn bedrijf ontzorg ik bedrijven in Nederland en adviseer ik bij de aanschaf van lease-auto’s voor de beste deal op zowel financieel als operationeel niveau.

Waarom doe je mee aan de FOTY Awards?

Het is altijd goed om gezien te worden en het is natuurlijk leuk om waardering te krijgen.

Wat maakt jou uniek ten opzichte van andere ondernemers?

Als vrouw in een echte mannenbranche creëer ik waarde voor de klant. Bovendien realiseer ik daarmee goede resultaten.

Hoe kom je aan klanten en waar zitten jouw klanten?

Ik benader veel bedrijven, tevens bevelen klanten mij aan. Mijn werkgebied is in principe heel Nederland, maar de meeste van mijn meeste klanten komen uit de regio van Rotterdam.

Hoeveel ben je waard per uur?

Dat is lastig in een uurtarief uit te drukken, omdat ik niet op uurbasis werk.

Hoe blijf je op de hoogte van je vakgebied?

Ik heb een aantal vaste partners waar ik mee overleg. Daarnaast blijf ik op de hoogte door regelmatig seminars te volgen.

Wat doe je over 5 jaar?

Ik hoop en verwacht dat ik dan nog hetzelfde doe als nu.

Hoe zie jij je toekomst?

Rooskleurig! Ik heb een groeistrategie en ben van plan om één binnendienst en één buitendienst aan te nemen, om mijn bedrijf zo wat uit te breiden.

Hoe hou je je werk leuk?

Door zoveel mogelijk te doen waar ik goed in ben. Zaken waar ik niet goed in ben of dingen die ik minder leuk vind, besteed ik graag uit.

Wat is jouw belangrijkste tip voor andere freelancers, interim professionals en zzp’ers in Nederland?

Work hard & relax hard! Plan vakanties in en geniet op jouw manier van vrije tijd. Dat geeft mij altijd veel energie.