Header Carlijn

Foodblogger Carlijn Bröring

Freelancer of the Year 2015 opent restaurant

Foodblogger Carlijn Bröring start crowdfundcampagne

Hoe gaat het nu met Carlijn Bröring? Sinds haar overwinning bij de FOTY Awards is er veel veranderd. Zo mocht ze in 2015 langskomen bij de Koning en Koningin voor de uitblinkerslunch, bracht ze een kookboek uit met recepten voor gluten- en lactosevrije maaltijden en runt Carlijn nog steeds met plezier en passie haar blog Foodless. Nu is Carlijn samen met haar kersverse bruidegom Jeroen Schut een crowdfundcampagne gestart voor haar nieuwe project: restaurant ‘The Food Club’.

 

“Gaaf om te zien dat Carlijn blijft groeien en dat ze nu zelfs haar eerste restaurant opent. We wensen Carlijn en Jeroen heel veel succes en komen zeker een hapje eten als The Food Club is geopend!” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van en jurylid bij de FOTY Awards.

Combinatie van horeca en retail

Geïnspireerd op wereldsteden zoals New York, London en Sydney begint Carlijn samen met Jeroen een nieuw concept: een restaurant met de combinatie van horeca (70%) en retail (30%) in één. Mensen kunnen bij de The Food Club terecht voor hun boodschappen, maar zij kunnen ook blijven hangen voor een 100% glutenvrije lunch of borrel op de vrijdagmiddag.

100% glutenvrij

Alle producten die in The Food Club verkocht of gebruikt worden voor een recept zijn 100% glutenvrij. Carlijn wil namelijk met haar Food Club de glutenvrije hoofdstad van Utrecht worden. Door de komst van The Food Club moet het stoffige imago van voedselintoleranties verdwijnen. Volgens Carlijn doen glutenvrije recepten namelijk niets af aan de smaak.

The Food Club voelt als thuis

Carlijn vindt het belangrijk dat alle toekomstige bezoekers van The Food Club zich thuis voelen. Carlijn en Jeroen zorgen dat jij onbezorgd kan eten. Je moet je namelijk geen zorgen hoeven maken over gluten of lactose. “Laat je prikkelen en uitdagen door wereldse gerechten, spannende smaakcombinaties in ons restaurant en ontdek verrassende producten in de winkel.”