WEFOTY

Internationaal modemerk verbindt zich aan zzp-prijs

WE Fashion komend jaar hoofdsponsor Freelancer of the Year Awards

UTRECHT – Internationaal modemerk WE Fashion heeft zich voor komend jaar als hoofdsponsor verbonden aan de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), de landelijke zzp-prijs die het afgelopen jaar door minister-president Mark Rutte werd uitgereikt aan foodblogger Carlijn Bröring.  “Een goede eerste indruk maken is essentieel voor iedere zzp’er. Met onze collecties kunnen zowel mannen als vrouwen professioneel en dress up voor de dag komen, iets waarmee we de zzp’er graag helpen,” aldus Joris Aperghis, CEO van WE Fashion.

De FOTY Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland. Het afgelopen jaar deden bijna 10.000 zzp’ers mee aan de verkiezing, en gezamenlijk verzamelden zij meer dan 60.000 beoordelingen van opdrachtgevers en 247.000 stemmen via social media. De publiekswinnaar ontvangt 2.500 euro aan kledingbudget, vrij te besteden in een van de 250 WE Fashion-winkels in Europa. Daarnaast is Joris Aperghis zelf jurylid: “Ik ga letten op een goede eerste indruk en professionele uitstraling, en ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de finalisten die wij als jury te zien gaan krijgen.”

Innovatieve sponsoring

Als hoofdsponsor van de FOTY Awards komt WE Fashion onder de aandacht van zzp’ers via de website, de nieuwsbrief, e-mailnotificaties en offline events. Daarvan is de uitreiking van de FOTY Awards het hoogtepunt. Ook wordt de hastag #wefashion toegevoegd aan berichten die stemmers op social media delen: “Wij noemen dat hashtagmarketing, een innovatieve manier om meer merkbekendheid, merkvoorkeur en positieve mond-tot-mondreclame te genereren onder zzp’ers,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de FOTY Awards.

Nieuwe editie

De inschrijvingen voor de FOTY Awards zijn geopend sinds november. Vanaf dat moment kunnen zzp’ers uit het hele land genomineerd worden binnen één van de tien categorieën. Er zijn iedere maand veel mooie prijzen te winnen, waaronder 250 euro kledingbudget, vrij te besteden in een van de 250 WE Fashion-winkels in Europa. De hoofdprijzen voor de FOTY Awards worden uitgereikt op de Dag van de ZZP’er, op zaterdag 2 april 2016.