NS-Business Card

Nederlandse publiek kiest beste zzp’er

Winnaar ontvangt NS-Business Card met abonnement t.w.v. €7.400,-

UTRECHT – Op zaterdag 1 april wordt tijdens de Dag van de ZZP’er bekend gemaakt wie volgens het Nederlandse publiek de beste zzp’er of freelancer van Nederland is. Honderd finalisten van de Freelancer of the Year Awards strijden dit jaar om de steun van het Nederlandse publiek, in de hoop de publiekprijs in de wacht te slepen: een OV-vrij abonnement op de NS-Business Card ter waarde van €7.400,-.

De FOTY Awards is de jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland. Uit meer dan tienduizend deelnemers zijn honderd finalisten geselecteerd, die in aanloop naar de uitreiking een pitchvideo hebben opgenomen waarmee zij het publiek proberen te overtuigen van hun kwaliteiten en onderscheidend vermogen. Via deze video proberen zij nu zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes op social media te genereren, met als doel de felbegeerde publieksprijs in ontvangst te mogen nemen.

NS-Business Card

De winnaar van de publieksprijs krijgt de beschikking over een NS-Business Card. Deze is voor ondernemers standaard gratis. Op de kaart ontvangt de winnaar een OV-vrij abonnement ter waarde van € 7.400,-. Handig, want hiermee krijgt hij de vrijheid om elke dag te reizen zoals hij dat wil met de trein, tram, bus, metro, maar ook met bijvoorbeeld Greenwheels, OV-fiets en taxi.

Over de FOTY Awards

De FOTY Awards worden dit jaar voor de vierde achtereenvolgende keer georganiseerd door VictorMundi B.V., het mediabedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de flexmarkt. Daarmee is deze verkiezing wereldwijd de langstlopende op haar gebied. De winnaar van de FOTY Awards wordt bekend gemaakt tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 1 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort.