rene-frijters-1024x683

René Frijters reikt zzp-prijs uit op Dag van de ZZP’er

Annic van Wonderen dagvoorzitter grootste zzp-event in Nederland

AMERSFOORT – René Frijters, oprichter van zzp-bank Knab, zal dit jaar tijdens de Dag van de ZZP’er de prijs voor beste zzp’er van Nederland uitreiken. De Dag van de ZZP’er is het grootste zzp-evenement van Nederland en vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 april van 12:00 tot 17:00 uur in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Naast de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards kunnen bezoekers tijdens de Dag van de ZZP’er diverse keynotes en seminars bezoeken. Het evenement zal dit jaar gepresenteerd worden door Annic van Wonderen.

Het thema van de Dag van de ZZP’er is dit jaar “Jouw reis naar de toekomst”. In het kader van dit thema zullen een aantal inspirerende keynotes en seminars worden gegeven, door onder andere trendwatcher Igor Beuker, Marcel Molenaar van LinkedIn en Sjaak Zonneveld. Tevens is er een Virtual Reality experience en wordt de afgesloten met een gratis netwerkborrel. De Dag van de ZZP’er wordt mede mogelijk gemaakt door NS-Business Card, Knab, MINI en Ratecard.

Persoonlijk advies Belastingdienst en KvK

Naast de keynotes en seminars die tijdens de Dag van de ZZP’er zullen worden gegeven, zal er ook een vraaggesprek met de landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen van de Belastingdienst plaatsvinden. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om al hun vragen omtrent de Wet DBA en modelovereenkomsten direct aan de Belastingdienst te stellen. Verder kunnen zij tijdens een-op-een sessies met zowel de Belastingdienst als de Kamer van Koophandel persoonlijk advies over hun onderneming krijgen.

Over Victor Mundi

De FOTY Awards en de Dag van de ZZP’er worden georganiseerd door Victor Mundi, het mediabedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de flexmarkt. Daarmee is deze verkiezing wereldwijd de langstlopende op haar gebied. Victor Mundi is tevens initiatiefnemer van de Client Awards, waarbij wordt gekeken hoe opdrachtgevers omgaan met hun flexibele inhuur, en de Staffing Awards, waarbij wordt gezocht naar het beste bedrijf in de flexmarkt binnen Nederland. Daarnaast is Victor Mundi eigenaar van onafhankelijke zzp-informatiebron ZZP Barometer en organisator van de Dag van de Flexibele Arbeid.