Dag van de ZZP'er

Tussenstand NS-Business Card Publieksprijs

Wie is volgens het publiek de beste zzp’er of freelancer van Nederland?

Het is een nek-aan-nekrace! Wie is volgens het Nederlandse publiek de beste zzp’er of freelancer van Nederland en wint de NS-Business Card Publieksprijs t.w.v. 7.378,80? Alle finalisten hebben nog een week om de stem van het Nederlandse publiek te krijgen.

Deze 10 toppers (in willekeurige volgorde) gaan op dit moment aan kop:
Manja Wunderink, Ilse Tempelaars, Arturo Massaro, Peet Witzel, Martijn Wokke, Fijke Willemse, Nadja Geskus, Rosalie Schippers, Mark van Meteren en Mitchella van Vliet.

Het Nederlands publiek bepaalt
De FOTY Awards is de jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland. Uit meer dan tienduizend deelnemers zijn honderd finalisten geselecteerd, die in aanloop naar de uitreiking een pitchvideo hebben opgenomen waarmee zij het publiek proberen te overtuigen van hun kwaliteiten en onderscheidend vermogen. Via deze video proberen zij nu zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes op social media te genereren, met als doel de felbegeerde publieksprijs in ontvangst te mogen nemen.

NS-Business Card Publieksprijs
De winnaar van de publieksprijs krijgt de beschikking over een NS-Business Card. Deze is voor ondernemers standaard gratis. Op de kaart ontvangt de winnaar een OV-vrij abonnement ter waarde van € 7.378,80. Handig, want hiermee krijgt hij de vrijheid om elke dag te reizen zoals hij dat wil met de trein, tram, bus, metro, maar ook met bijvoorbeeld Greenwheels, OV-fiets en taxi.

Over de FOTY Awards
De FOTY Awards worden dit jaar voor de vierde achtereenvolgende keer georganiseerd door VictorMundi B.V., het mediabedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de flexmarkt. Daarmee is deze verkiezing wereldwijd de langstlopende op haar gebied. De winnaar van de FOTY Awards wordt bekend gemaakt tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 1 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort.