Foty_Lenneke_beste_zzper

Word jij Freelancer of the Year 2021? Doe mee!

Word jij Freelancer of the Year 2021? Doe mee!

Ook dit jaar organiseert ZZP Nederland de Freelancer of the Year Awards, waarbij we op zoek gaan naar de beste zzp’er van Nederland. Jij kunt hieraan meedoen, of iemand opgeven waarvan jij vindt dat die persoon de titel Freelancer of the Year 2021 verdient. Tijdens de Dag van de ZZP’er wordt uiteindelijk de winnaar van de zogeheten ‘Freelancer of the Year Award’ bekendgemaakt met als hoofdprijs een jaar lang gratis rijden in een leaseauto. Naast de FOTY worden er nog twee andere awards uitgereikt: de ‘Starter van het jaar’ en de ‘Publieksprijs’. Wil jij meedoen met de verkiezing, of iemand anders opgeven? Direct aanmelden.

 Over de Freelancer of the Year Awards

De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een jaarlijks terugkerend event, waarbij de beste zzp’er van het jaar bekend wordt gemaakt. Als deelnemer presenteer je jezelf en verzamel je zoveel mogelijk positieve referenties. Na een aantal spannende selectierondes, bepaalt een vakjury bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel, LinkedIn en ZZP Nederland uiteindelijk wie de beste zzp’er van Nederland is.

Win een jaar lang gratis rijden in een leaseauto! Ga jij de uitdaging aan?

De inschrijving is gestart. Je maakt na je inschrijving kans om uitgeroepen te worden tot de beste zzp’er van 2021. Er zijn mooie prijzen te winnen. Daarnaast brengt de titel je ook opdrachten en exposure onder je collega zzp’ers en in de landelijke pers.

Ben jij de beste zzp’er van Nederland? Schrijf je dan in. Of nomineer iemand anders waarvan jij vindt dat hij/zij dat verdient. We zien je aanmelding graag tegemoet!