Header-deal-hnk-2

Word Business Member en join de Club HNK!

Nu bestellen

HNK-logo-klein

Over deze deal

Flexwerken op locatie

Wil jij ook werken precies hoe en wanneer het jou uitkomt? En exact de ruimte huren die je nodig hebt? In een inspirerende eigentijdse omgeving? Dat doe je bij HNK. HNK, dat staat voor Het Nieuwe Kantoor, is een concept met werkplekken, kantoorruimtes en vele diensten voor zowel de zzp’ers als multinationals. Een warme omgeving waar flexibiliteit en full-service een nieuwe betekenis hebben, zodat iedereen kan (net)werken.

Waarom een HNK Business Membership?

Hnk-office3

Flexplekken

Jij bent flexibel, dus je werkplek ook. Toch weet je dat je er altijd terecht kan. Werk je het lekkerst in de kantoortuin? Of heb je liever een deur die dicht kan? Je hebt het allemaal om de hoek.

Hnk-office2

Managed Office

Open de deur en de werkdag kan beginnen. Compleet ingericht en full service met alle mogelijke voorzieningen. Geen hoge investeringen en toch een volledig kantoor. Of je nou per uur, per dag of per jaar huurt.

Hnk-vergaderen2

Vergaderen

Helemaal vrij om je vergadering in te richten zoals jij dat wilt, dat ben je bij HNK. We hebben geen vastgelegd keuzemenu maar wel alle faciliteiten die je maar kan bedenken. Kies zelf en haal alles uit die vergadering of presentatie.

Deze deal iets voor jou?

Nu bestellen