header_deal2

Bestel de NS-Business Card nu gratis

Nu bestellen

ns-business card

Over deze deal

Het gemak van de NS-Business Card

Voor jou als zzp’er is elke dag anders. Met geregeld verschillende opdrachtgevers en/of werkplekken, ben je vaak onderweg. Werk- en privé lopen hierbij regelmatig door elkaar. Het is daarom belangrijk om effectief met je tijd om te gaan en je reistijd zo goed mogelijk te besteden. Met de NS-Business Card heb je de vrijheid om elke dag te reizen zoals jij dat wilt en waar je maar naar toe wilt. De NS-Business Card: 1 gratis kaart voor de trein, tram, bus, metro, Greenwheels, OV-fiets, taxi, parkeren in Q-park en nog veel meer. Zonder aanschaf- en abonnementskosten en met elke maand een overzichtelijke factuur achteraf.

Waarom de NS-Business Card?

Ns-kaart-deal

1 kaart voor al het OV en meer

Je gebruikt je NS-Business Card om te reizen met de trein, bus, metro en tram. Én je kunt met de kaart ook direct een OV-fiets huren, een taxi bestellen, een Greenwheels rijden of je auto met korting in alle Q-Park P+R terreinen. Van deur tot deur reizen regel je direct met je eigen NS-Business Card.

Ns-factuur-deal

1 maandelijkste factuur achteraf

Met de NS-Business Card reis je op rekening. Je hoeft dus nooit saldo op je kaart te laden. Online – in ‘Mijn NS Zakelijk’ – heb je altijd inzage in al je reizen. Je geeft hier makkelijk aan wat een zakelijke of privéreis is. Dit wordt gesplitst op je factuur, die je maandelijks achteraf krijgt. Fijn voor je administratie en dus ook geen gedoe met bonnetjes en BTW terug vragen.

Ns-trein-deal

40% korting met het Dal-abonnement

Als freelancer heb je geregeld flexibele werktijden, waarbij je wellicht buiten de spits reist. Met het zakelijke Dal-abonnement krijg je buiten de spits 40% korting op alle NS-reizen. Ook als je 5 minuten voor de spits incheckt en in de spits uitcheckt! Check eens alle zakelijke abonnementen.

Deze deal iets voor jou?

Nu bestellen