Hall-of-fame-header

Freelancer of the Year 2020

Lenneke Gentle

Freelancer of the Year 2020

Studio Swing brengt beweging in de educatie voor kinderen van 0-12 jaar. Bewegen en leren gaan tegelijk. Kinderen leren beter én makkelijker als de leerstof bewegend wordt aangeboden. Gelukkig maar, want van nature bewegen kinderen het liefst de hele dag. Bewegend leren is leuker leren!

Lenneke Gentle was als kind al bezig om haar eigen leerstof op school om te zetten in beweging. Nu brengt ze het onderwijs en de kinderopvang in beweging in Nederland, België, het Caribisch gebied en andere Nederlandstalige landen. Ze ontwikkelt lesmateriaal, geeft cursussen en leidt vakdocenten (inmiddels al 140 stuks) op in haar methode.

Wat zegt de vakjury?

De winnaar van de hoofdprijs FOTY Awards 2020 creëert met haar dienstverlening een oplossing voor het tegengaan van leerachterstanden en een mogelijkheid om kinderen met plezier te laten leren. Haar pitch swingt de pan uit en ook op haar website draagt ze missie heel pakkend uit.

Naast een sterke presentatie, heef deze winnaar ook een scherp oog voor een sterk zakelijk schaalbaar model. Ze heeft namelijk haar methodes geregistreerd en een database opgebouwd met dansers die haar methodes kunnen toepassen en op die manier een formule uitgewerkt die een stevige groei mogelijk maakt. Het doel hiervan is simpel; zoveel mogelijk kinderen te helpen en zo een bijdrage te leveren aan een mooiere maatschappij. Een echte zelfstandig ondernemer is zelf het mooiste visitekaartje en dat geldt zeker voor deze winnaar. Een echtrolmodel voor velen en met recht de winnaar van de FOTY Awards 2020!

Kwaliteit: 100/100
Focus: 100/100
Passie: 100/100
Succes: 100/100
Ambitie: 100/100