Aegon banner foty

Aegon

“Missie om zzp’ers te beschermen wanneer het inkomen wegvalt door arbeidsongeschiktheid ”

Aegon

Aegon biedt wereldwijd zo’n 40 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Omdat zij het belangrijk vinden dat jij zelf bewust financiële keuzes kunt maken, ontwikkelen zij producten die jou financieel zelfstandig maken. Zij weten dat het overgrote deel van de zzp’ers niet verzekerd is van inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Aegon heeft zich als missie gesteld om zzp’ers te beschermen wanneer het inkomen wegvalt door arbeidsongeschiktheid. Daarvoor heeft Aegon een voordelige AOV met ruime dekking en transparante voorwaarden ontwikkeld.

Waarom kiezen voor Aegon?

AOV
Als ondernemer ben jij niet standaard verzekerd voor inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Als jij ziek wordt of een ongeluk krijgt, kan jij niet terugvallen op een uitkering van de overheid. Jij moet daar zelf iets voor regelen. Aegon biedt jou een passende Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wij bewijzen dat een AOV met ruime dekking niet duur hoeft te zijn. We bieden jou persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid en verlangen niet dat jij ander werk gaat doen.

Pensioen
Als zzp’er bouw jou niet automatisch pensioen op. Dus jij zult zelf iets moeten regelen. Veel zzp’ers schuiven dit voor zich uit. Dat snappen wij bij Aegon heel goed. Toch is het belangrijk om iets voor jouw pensioen opzij te zetten. Want als jij zelf niets regelt, moet jij later rondkomen van alleen AOW. Zzp’ers kunnen een pensioen opbouwen met lijfrente, sparen of beleggen.

Hypotheek
Wanneer jij als zzp’er een hypotheek afsluit, betaal jij vaak een hogere rente dan mensen in loondienst. Ook is het maar de vraag of jij genoeg kunt lenen om jouw ideale woning te kopen. Daarom heeft Aegon oplossingen bedacht waarmee jij die woning wél kunt kopen. En zonder dat jij meer rente betaalt. Ben jij minimaal twee jaar zzp’er dan kan jij bij Aegon gewoon een hypotheek afsluiten, zoals een Aegon Annuïteitenhypotheek of een Aegon Lineaire Hypotheek. Jij betaalt daarvoor precies dezelfde hypotheekrente als mensen in loondienst.