Banner-AMEXpartnerpagina

American Express

“Eenvoudig en veilig al je zakelijke uitgaven doen”

American Express

Ontdek hoe een American Express Business Card voor jouw onderneming kan werken. De American Express Business Cards zijn speciaal voor kleine bedrijven, ondernemers, freelancers en zzp’ers met minimaal 1 jaar KvK registratie. Ontdek hoe je met American Express eenvoudig en veilig al je zakelijke uitgaven doet, je administratie vereenvoudigt en punten spaart met iedere uitgave.

Kun je uitleggen wat voor relatie American Express heeft met zzp’ers? Genieten zij speciale voordelen bij American Express?
Wij leveren onze zakelijke betaaloplossingen al lang niet meer aan alleen grote bedrijven. Wij bieden juist steeds meer oplossingen voor zzp’ers, omdat ook zij behoefte hebben aan veilig betalen, wereldwijd betaalgemak en ondersteuning en uitgesteld betalen. Met onze Business Cards profiteren zzp’ers daarnaast van 24/7 online inzicht in de uitgaven, een maandelijks rekeningoverzicht en deelname aan ons spaarprogramma, waarbij Membership Rewards punten met iedere uitgegeven euro verdiend kunnen worden.

Wat is de toegevoegde waarde van de zzp’er volgens American Express? Waarom trekken steeds meer bedrijven zzp’ers aan?
Flexibiliteit is belangrijk voor bedrijven, ook als het gaat om extra capaciteit. Het biedt mogelijkheden om sneller in te springen op kansen en ontwikkelingen. Zzp’ers kunnen bedrijven die flexibiliteit bieden.

Bij de FOTY Awards draait het allemaal om de zelfstandigen zonder personeel. Waarom verdienen zij het om in het zonnetje gezet te worden?
Zzp’ers spelen een steeds grotere rol op de arbeidsmarkt en binnen de Nederlandse economie. Het is een groeiende groep ondernemers die op eigen wijze bouwt aan zakelijk succes. Wij juichen het toe dat zzp’ers die een bijzondere prestatie hebben neergezet, op deze manier erkenning krijgen.