1 v3

Dealerleasing

“De flexibiliteit van huur met de voordelen van lease. Dealerleasing helpt je ondernemer te zijn.”

Een auto leasen als ZZP’er kan bij veel leasemaatschappijen lastig zijn. Vaak zijn er pas leasemogelijkheden als bedrijven langer bestaan, vanwege de financiële risico’s.
Bij Dealerleasing maken we dit onderscheid niet en is dit mogelijke struikelblok niet van toepassing. Wij begrijpen dat je als ZZP’er niet altijd even stabiel voor staat als het gaat om financiën.

Wij denken graag mee met de klant

Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we elk individu een eigen persoonlijk aanbod kunnen doen.

Dealerleasing is als leasemaatschappij gespecialiseerd in kortlopende leasecontracten van 1 tot 18 maanden. Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise kopen wij vaste modellen in die voldoen aan de wensen van 99% van de ondernemers. Wil je de dag erna rijden? Omdat wij onze eigen voorraad hebben, is dit geen enkel probleem.

Wanneer er onderhoud nodig is of er eventuele pech onderweg voorvalt, zit dit ook bij deze vorm van lease inbegrepen. Je krijgt dan ook direct vervangend vervoer, en niet zoals bij de meeste leasemaatschappijen pas na 24 of zelfs 48 uur. Op deze manier kun je je rustig focussen op het project of de klus waar jij momenteel aan werkt.

Het werkleven van een ZZP’er is nou eenmaal variërend en vergt veel flexibiliteit in het werk wat uitgevoerd wordt. Je zal dit ongetwijfeld herkennen. Er is niets prettiger dan het feit dat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw leasecontract met bijpassend voertuig. Wanneer het voertuig geen toegevoegde waarde meer voor jou is, kun je het shortlease contract daarom maandelijks opzeggen. Hierdoor speel je ideaal in op jouw eigen maandelijkse inkomsten.

Shortlease is een relatief nieuwe vorm van auto leasen. In feite is het een vorm van operational lease maar dan met een korte leaseperiode. Als klant profiteer je bij shortlease dan ook van volledige flexibiliteit gecombineerd met alle voordelen van een traditionele lease. Shortlease is al mogelijk vanaf 1 maand en dus ook een interessant alternatief voor huren.