Banner-HNK-2-partnerpagina-_-FOTY-Awards

Het Nieuwe Kantoor (HNK)

“Jij bent flexibel, dus je werkplek ook”

Het Nieuwe Kantoor (HNK)

Wil jij ook werken precies hoe en wanneer het jou uitkomt? En exact de ruimte huren die je nodig hebt? In een inspirerende eigentijdse omgeving? Dat doe je bij HNK. Het Nieuwe Kantoor is een concept met werkplekken, kantoorruimtes en vele diensten voor zowel de zzp’ers als multinationals. Een warme omgeving waar flexibiliteit en full-service een nieuwe betekenis hebben, zodat iedereen kan (net)werken.

De mogelijkheden van HNK

Flexplekken: werkplek op oproep
Jij bent flexibel, dus je werkplek ook. Toch weet je dat je er altijd terecht kan. Werk je het lekkerst in de kantoortuin? Of heb je liever een deur die dicht kan?

Managed office: kant-en-klaar kantoor
Open de deur en de werkdag kan beginnen. Compleet ingericht en full service met alle mogelijke voorzieningen. Geen hoge investeringen en toch een volledig kantoor, of je nou per dag of per jaar huurt.

Kantoor op maat: kantoorindeling in eigen hand Hou de touwtjes in eigen hand en bepaal zelf de indeling van jouw kantoor. Jij hebt de complete regie over structuur, stijl en afmetingen. De adviseur staat je bij met raad en daad. Huren kan al vanaf 1 jaar.

Club HNK: jouw kantoor reist met je mee.
Een bedrijfsadres zonder vast te zitten aan een locatie, dat is Club HNK. Je hebt overal in Nederland een representatief eigen kantoor bij de hand dat je kan gebruiken wanneer het jou uitkomt.

Vergaderen: alleen betalen voor wat je nodig hebt.
Helemaal vrij om je vergadering in te richten zoals jij dat wilt, dat kan bij HNK. We hebben geen vastgelegd keuzemenu maar wel alle faciliteiten. Kies zelf en haal alles uit die vergadering of presentatie.

Horeca: de innerlijke mens voorzien.
Alle locaties hebben een verschillende vorm van horeca die naar eigen smaak ingezet kan worden. Van Grand Café tot Delivery, aan de innerlijke mens wordt ook gedacht bij HNK.
Parkeren: ultieme bereikbaarheid om de hoek.
Iedere stad heeft een eigen parkeerbeleid. Bij HNK ben je altijd verzekerd van een goede bereikbaarheid. Geen kopzorgen over parkeren meer dus.