Banner-MINI-partnerpagina-FOTY-Awards

MINI Nederland

“80% van de zzp’ers kiest voor de auto als vervoersmiddel”

MINI Nederland

Hij is een tikje groter en heel veel sneller geworden. Maar na meer dan vijftig jaar beschikt de MINI nog steeds over dezelfde onmiskenbare looks. Kijk maar naar de ronde koplampen, de zeshoekige grille en het laag liggende silhouet. We hebben al het goede van het origineel behouden en daar wat extra spierkracht en moderne accenten aan toegevoegd. Zoals de rondom lopende glaspartij aan de achterkant waardoor het dak lijkt te zweven. De MINI is z’n tijd vooruit, maar vergeet nooit waar hij vandaan komt. En hij rijdt beter dan ooit.

MINI voor zzp’ers
Meer dan 80% van de zzp’ers kiest de auto als favoriete vervoersmiddel. Best logisch natuurlijk, want het werkgebied van de zzp’er breidt zich steeds verder uit en dan zorgt een auto voor maximale flexibiliteit en is nog comfortabel ook. Daarnaast maak je met een mooie auto een goede indruk op de klant. De MINI Clubman en de MINI 5-deurs geven iedere zzp’er de mogelijkheid om een zakelijke auto te combineren met zijn of haar persoonlijke wensen.

Zakelijk leasen
Zakelijk lease je al een MINI 3-deurs vanaf € 279,- per maand excl. btw met MINI Operational Lease. Rijd je liever in een MINI Clubman, dan betaal je € 379,- per maand. In deze maandbedragen zijn vrijwel alle autokosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

AbonneMINI
Met AbonneMINI kun je een auto voor zakelijk gebruik leasen als privépersoon, voor een vast bedrag per maand (vanaf € 279,-), inclusief alle service. Denk hierbij aan reparaties, verzekeringen en houderschapsbelasting. Alleen de brandstof en eventuele boetes komen daar nog bij. Er zit geen bijtelling op een AbonneMINI, omdat je het contract als zzp’er niet afsluit op de zaak, maar als privépersoon. Je bespaart dus bijtelling, en dit voordeel kan al gauw oplopen tot zo’n 250 tot 300 euro netto per maand.