NS-Business Card

NS-Business Card

“Één kaart voor al het OV en meer

NS-Business Card

Voor jou als zzp’er is elke dag anders. Met geregeld verschillende opdrachtgevers en/of werkplekken, ben je vaak onderweg. Met de NS-Business Card heb je de vrijheid om elke dag te reizen zoals jij dat wilt.

De NS-Business Card: 1 kaart voor de trein, tram, bus, metro, Greenwheels, OV-fiets, taxi, parkeren in Q-park en nog veel meer.

Kunnen jullie ons iets vertellen over NS-Business Card? Wat doen jullie en voor wie?
NS-Business Card is een mobiliteitskaart speciaal voor ondernemers. Soms is je eigen auto het handigste vervoermiddel. Maar soms is het nou eenmaal sneller of relaxter om met de trein te reizen. En eventueel het laatste stukje met de tram te gaan of met mooi weer de OV-fiets te pakken.

De kaart is gratis en je betaalt alleen voor de gemaakte reizen. Alle kosten worden maandelijks achteraf in rekening gebracht via één factuur. Makkelijk, overzichtelijk en flexibel dus.

Wat is/zijn de reden(en) dat jullie met NS-Business Card als een van de partners van de FOTY Awards dit initiatief mede mogelijk maken?
Zzp’ers en freelancers zijn een belangrijke groep ondernemers in Nederland. Voor bedrijven is het essentieel om snel op veranderingen in de markt in te spelen. Zzp’ers dragen bij aan de flexibiliteit van bedrijven. NS Zakelijk vindt het belangrijk dat zzp’ers maximaal worden ondersteund.

Maakt NS-Business Card zelf veel gebruik van de diensten van freelancers en zzp’ers? Zo ja, waarom?
Ook NS heeft regelmatig te maken met uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld IT en marketing. Dan is het fijn om een beroep te kunnen doen op een groep professionals die direct kan starten en op die manier een bijdrage kan leveren aan een nog betere dienstverlening voor al onze reizigers.