Banner-Ratecard-partnerpagina-FOTY-Awards

Ratecard

“Dé onafhankelijke feedback tool voor de flexmarkt”

Ratecard

Ben jij als freelancer, interim professional of zzp’er actief? Dan kun je jouw voordeel doen met het gebruik van Ratecard, de specifieke feedback tool voor de zzp-markt: verzamel feedback, verbeter jezelf en jouw bedrijf en zie direct resultaat terug in het aantal bezoekers, jouw kans op opdrachten en de hoogte van jouw tarief en omzet.

Bouw jouw reputatie
Via Ratecard verzamel je feedback van klanten, collega-ondernemers en partners. Deze feedback wordt via een big data-analyse geverifieerd door Ratecard, als onafhankelijke partij. Indien een referentie is goedgekeurd, wordt deze gepubliceerd en kun je tonen hoe goed jouw bedrijf is door deze te delen!

Meer bezoekers
Via Ratecard zorg je ervoor dat jouw bedrijf – onder andere – op Google beter vindbaar is dankzij referenties. Daardoor kom je zowel in betaalde als in onbetaalde zoekresultaten hoger terug, ontvang je meer bezoekers op jouw website en wordt jouw bedrijf (nog) succesvoller.

Verbeter de conversie
Creëer en vergroot het vertrouwen van potentiële klanten en partners in jouw bedrijf via de referenties die je ontvangt op Ratecard. De kwaliteit van jouw dienstverlening wordt zo bevestigd door een onafhankelijke, derde partij en dit resulteert in meer (kans op) opdrachten en een hogere omzet.

Verbeter jouw dienstverlening
Via Ratecard kun je in gesprek gaan met jouw klanten: reageer op referenties en laat jouw waardering zien of geef aan hoe je je dienstverlening zal verbeteren. Bovendien hoor je niet alleen hoe de ervaring met jouw bedrijf tot nu toe is, maar ontvang je ook suggesties en verbeterpunten. Suggesties en verbeterpunten zijn alleen voor jou, als beheerder van jouw Ratecard, inzichtelijk.