Banner-Ratecard-partnerpagina-FOTY-Awards

Shuttel

“Dankzij Shuttel ben ik af van al die “kleine” bonnetjes en staan al mijn mobiliteitsuitgaven op 1 factuur met 1 BTW-bedrag.”

Zzp’ers zijn er in alle soorten en maten. Zo reis je als freelance fotograaf van Assen tot Zeeland, terwijl je als ICT-er of consultant van bedrijf naar bedrijf hopt. De ene keer is de auto het meest logische vervoersmiddel, de andere keer voldoet het openbaar vervoer prima. Of een combinatie van auto, OV en fiets.

Al het vervoer met één kaart

Het naar hartenlust combineren van vervoersmiddelen gaat pas echt gestroomlijnd met de Shuttel mobiliteitskaart. Dat is een flexibele alles-in-één-kaart die toegang biedt tot auto, fiets, openbaar vervoer en zelfs de taxi. En omdat je met de kaart ook op straat of in een garage kunt parkeren, en kunt tanken en elektrisch laden, reis je zo echt zonder gedoe. De gemiddelde zzp’er besteedt per maand 7 uur aan administratie, en dat wordt dankzij Shuttel een stuk minder. De flexibiliteit van Shuttel is milieubewust en werkt kostenbesparend.

Eén maandelijks overzicht

Het reizen met de Shuttel mobiliteitskaart heeft als extra pluspunt dat er geen wirwar aan pasjes, abonnementen, facturen en laadsaldi voorbij komt. Sterker nog; Shuttel houdt alle vervoersbewegingen en transacties online bij. Je ontvangt maandelijks één overzichtsfactuur waarop je zakelijke en privé afgelegde kilometers inzichtelijk zijn. Dat is nog eens makkelijk boekhouden.

Ruimere mobiliteit

Shuttel is echt een uitkomst, ook als je geen eigen auto hebt. Maar het is ook ideaal als je je eigen auto gebruikt, maar je óók het openbaar vervoer omarmt. Juist bij die combinatie van mobiliteitsvormen vormt de mobiliteitskaart van Shuttel een meerwaarde. Shuttel biedt namelijk ook toegang tot 300 OV-fietslocaties en de ruim 1.900 deelauto’s van Greenwheels. En zelfs tot 375 parkeergarages, laadpalen en ruim 4.000 tankstations in heel Nederland.

Slimme app

‘Shuttelen’ begint in de veelzijdige Shuttel-app. Daarin kun je je reis van A naar B plannen met alle gewenste vervoersmiddelen. De app is voorzien van een GPS-tracker die gemaakte ritten automatisch registreert. Het splitsen van privé- én zakelijke reizen is een andere handige toepassing voor de zzp’er met een carrière en een druk sociaal leven.