uniforce-banner-foty

Uniforce

Succesvol en risicovrij blijven samenwerken met je opdrachtgever en intermediair

Uniforce

Succesvol en risicovrij samenwerken onder Rutte III? Succesvol en risicovrij blijven samenwerken met je opdrachtgever en intermediair? Het kan met de Declarabele Uren BV (DUBV) van Uniforce. Het kon ten tijde van de VAR, het kon met de wet DBA en het kan nu ook onder Rutte III. Uniforce Professionals hebben de vrijheid om elke opdracht te kunnen accepteren en de zekerheid van het sociale stelsel.

Kun je uitleggen wat voor relatie Uniforce heeft met zzp’ers? Genieten zij speciale voordelen bij Uniforce?
Het Uniforce-concept is een uitvinding door en voor freelancers. Alle fiscale en arbeidsrechtelijke risico’s voor henzelf en hun opdrachtgevers of intermediairs worden ermee weggenomen. Met dit concept en met andere hulp, dient Uniforce Group uitsluitend de belangen van zelfstandig professionals. Met betrekking tot het Uniforce-concept, hebben Uniforce Group en alle Uniforce Professionals een vaststellingsovereenkomst met de Belastingdienst en het UWV.

Wat is de toegevoegde waarde van de zzp’er volgens Uniforce? Waarom trekken steeds meer bedrijven zzp’ers aan?
Een Uniforce Professional kan alle fiscale en arbeidsrechtelijke risico’s en onzekerheden voor zichzelf en voor de opdrachtgever en/of intermediair weg nemen. Sinds het wegvallen van de VAR, heeft de groeiende onzekerheid en onduidelijkheid geleid tot een toename van het aantal Uniforce Professionals.

Bij de FOTY Awards draait allemaal om de zelfstandigen zonder personeel. Waarom verdienen zij het om in het zonnetje gezet te worden?
Wij van Uniforce Group zijn opgericht door en voor freelancers. We bestaan voor de zelfstandig professional. Wat we doen, doen we alleen voor die zelfstandig professional. Eerlijk gezegd weten we niet of de zzp’er het nu zoveel meer verdient om in het zonnetje gezet te worden dan anderen maar wij bij Uniforce Group doen dagelijks niet anders.

Reiken jullie ook een prijs uit aan de winnaar(s) van de FOTY Awards? Zo ja, wat stellen jullie beschikbaar en waarom juist dit?
Wij geven een gratis maatwerk advies op fiscaal en juridisch gebied. Wij doen dit omdat daar onze competentie ligt en we hebben gemerkt dat veel freelancers daar behoefte aan hebben.