1 jaar gratis rijden in een leaseauto

Powered by DealerLeasing - Logo (kleur) - zonder slogan

Over de prijs

Als succesvolle freelancer of zzp’er heb je natuurlijk een flitsende auto nodig, om goed voor de dag te komen bij jouw klanten en partners. De winnaar van de FOTY Awards krijgt daarom een jaar lang de beschikking over een leaseauto. Een ding is zeker, het succes zal er vanaf stralen, als Freelancer of the Year!

Hoe win je deze prijs?
Win jij de prestigieuze award van Freelancer of the Year? Dan rijd jij 1 jaar lang in een leaseauto gesponsord door Dealerleasing*. Schrijf je daarom hier zo snel mogelijk in. Gun je iemand anders deze waanzinnige prijs? Nomineer deze zelfstandig ondernemer dan zodat diegene kans maakt!

Over Dealerleasing
Dealerleasing is een shortleasemaatschappij van personen- en bedrijfswagens en leveren in heel Nederland. Ideaal voor zzp’ers en Freelancers. Als hoofdprijs bieden zij een jaar gratis rijden aan! Waarom? Zij denken graag met jullie als zzp’er of Freelancer mee! Als shortleasemaatschappij bieden zij een soepel acceptatiebeleid en hanteren de laagste prijsgarantie. Daarnaast is een contract per maand opzegbaar. Flexibel dus, net als jij als ondernemer.

*organisator behoudt zich het recht voor de prijs aan te passen ingeval de voor de prijs verantwoordelijke partij deze niet langer of gewijzigd ter beschikking stelt.

Inschrijven, nomineren of op iemand stemmen?