1 jaar gratis een leaseauto

Powered by Lening wit

Over de prijs

Als succesvolle freelancer of zzp’er heb je natuurlijk een flitsende auto nodig, om goed voor de dag te komen bij jouw klanten en partners. De winnaar van de FOTY Awards krijgt daarom een jaar lang de beschikking over een leaseauto. Een ding is zeker, het succes zal er vanaf stralen, als Freelancer of the Year!

Hoe win je deze prijs?
Win jij de prestigieuze award van Freelancer of the Year? Dan rijd jij 1 jaar lang in een leaseauto gesponsord door (sponsor wordt nog bekendgemaakt)*. Schrijf je daarom hier zo snel mogelijk in. Gun je iemand anders deze waanzinnige prijs? Nomineer deze zelfstandig ondernemer dan zodat diegene kans maakt!

Over de lening.nl

Een zakelijke lening afsluiten doe je niet elke dag. Zakelijk geld lenen werkt anders dan privé geld lenen en de verschillen tussen aanbieders van zakelijke leningen zijn groot. Overweeg de mogelijkheden voor een bedrijfskrediet zorgvuldig en kies de zakelijke financiering die bij jouw onderneming past.

*organisator behoudt zich het recht voor de prijs aan te passen ingeval de voor de prijs verantwoordelijke partij deze niet langer of gewijzigd ter beschikking stelt.

Inschrijven, nomineren of op iemand stemmen?