1 jaar gratis een auto ter beschikking

Powered by Versteegen auto's - zoeterwoude

Over de prijs

Als succesvolle freelancer of zzp’er heb je natuurlijk een flitsende auto nodig om goed voor de dag te komen bij jouw klanten en partners. De winnaar van de FOTY Awards krijgt daarom een jaar lang de beschikking over een auto. Een ding is zeker, het succes zal er vanaf stralen, als Freelancer of the Year!

Hoe win je deze prijs?
Win jij de prestigieuze award van Freelancer of the Year? Dan heb jij 1 jaar lang een auto ter beschikking, gesponsord door Versteegen Auto’s. Schrijf je daarom hier zo snel mogelijk in. Gun je iemand anders deze waanzinnige prijs? Nomineer deze zelfstandig ondernemer dan zodat diegene kans maakt!

Over Versteegen Auto’s

“Persoonlijke Totaal Service”, dat is waar Versteegen Auto’s voor staat.  Versteegen Auto’s is naast universeel BOVAG-bedrijf een Bosch Car Service Center. Dit moderne bedrijf heeft alles onder één dak. Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, reparatie, keuring en onderhoud van alle merken, en nog veel meer!

*organisator behoudt zich het recht voor de prijs aan te passen ingeval de voor de prijs verantwoordelijke partij deze niet langer of gewijzigd ter beschikking stelt.

Mee doen of iemand nomineren?