Header uitgelicht

FOTY-winnaar 2017 Boris Lange

“Niets houdt me nog tegen met mijn American Express Business Card”

Een van de prijzen die Boris Lange heeft gewonnen als Freelancer of the Year 2017, was een American Express Business Card met een flink aantal punten erop. Hoe gaat het nu met Boris? Welke mooie opdrachten heeft hij binnengesleept? Wat heeft de American Express kaart hem tot nu toe allemaal gebracht? We vragen het hem!

Vertel: waar ben je momenteel druk mee bezig?

Op dit moment ben ik de video campagne voor Total Tankstations aan het afronden. Die is erg goed gegaan. We hebben een hele leuke video voor ze geproduceerd voor al hun online kanalen. Die komt binnenkort uit. Ook heb ik eergisteren mijn contract getekend voor Disney als stem van hun zender op tv. Ik heb vorige week een video voor kledingmerk WE afgerond en vorige week ook een voor Gassan Diamonds. Het gaat erg goed!

Hoe heb jij de tijd na de FOTY Awards beleefd?

Dat was een heel leuke tijd! Als een soort wolk waar ik op werk. Het is een grote eer om deze titel te winnen. Dat merk je aan iedereen bij elk bedrijf die je bezoekt. Daarbij gaan er meteen heel veel nieuwe deuren open. Ook heb ik ongelooflijk genoten van mijn MINI, waarmee ik overal in Nederland altijd in stijl aan kwam.

Als FOTY 2017 heb jij o.a. een American Express-prijs gewonnen. Hoe belangrijk was het voor jou om deze prijs te winnen en waaraan heb je deze American Express-prijs uiteindelijk besteed?

Dit is één van de prijzen geweest waar ik super blij mee ben. Ik ga hem namelijk nu pas inzetten. Ik weet eindelijk wat het beste is dat ik ermee kan doen, namelijk een heerlijke zomervakantie met mijn vriendin boeken. Ik krijg door American Express een korting van ongeveer 800 euro hierop. We willen heel graag twee weken naar Mexico. Niets houdt me nog tegen met mijn American Express kaart.

Wat voor mogelijkheden heb jij met de American Express Business Card?

Afgezien dat elke euro die je uitgeeft weer kortingspunten oplevert, vind ik dat American Express een ongelooflijk fijne service biedt. Ik heb altijd het idee dat ik heel snel en persoonlijk geholpen word door de medewerkers bij American Express. Daarnaast kan ik kan heel snel bepaalde tickets regelen voor concerten en events. Met deze kaart krijg je namelijk eerder toegang tot de presales van bepaalde concerten en evenementen. Daardoor hoef ik geen shows te missen die normaal gesproken direct uitverkocht zijn!

Waar gebruik je de American Express Business Card het meeste voor?

Ik gebruik mijn kaart vooral voor zakelijke uitgaven, zoals diners. Dat is ideaal, want ook dan spaar ik punten die ik later weer ergens anders voor kan gebruiken. Nu ga ik mijn American Express-kaart dus ook voor mijn zomervakantie naar Mexico gebruiken!

Wat voor advies zou jij andere zzp’ers geven over de American Express Business Card?

Ik gebruikte zelf eerst een creditcard van een andere bank, maar ik raad toch aan om de American Express Business Card te gebruiken. Alleen al vanwege het puntensysteem van American Express: de Membership Rewards. Het is toch een lekker gevoel om bij iedere uitgave het gevoel te hebben dat het mij ook nog iets extra’s oplevert.