Partners

Knab

Knab heeft speciaal voor zzp’ers een voordelige zakelijke rekening ontwikkeld. Alles wat je nodig hebt om je bankzaken goed te regelen, zonder poespas.

Lees meer

MINI

Meer dan 80% van de zzp’ers kiest de auto als favoriete vervoersmiddel. Het werkgebied van de zzp’er breidt zich steeds verder uit en dan zorgt een auto voor maximale flexibiliteit.

Lees meer

NS-Business Card

Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is en of jij nou veel of weinig reist. Met de NS-Business Card heb jij één kaart voor OV, Greenwheels, OV-fiets en nog veel meer.

Lees meer

Ratecard

Ratecard is de specifieke feedbacktool voor de zzp-markt: verzamel feedback, verbeter jezelf en jouw bedrijf en zie direct resultaat.

Lees meer

HNK

Wil jij ook werken precies hoe en wanneer het jou uitkomt? En exact de ruimte huren die je nodig hebt? In een inspirerende eigentijdse omgeving? Dat doe je bij HNK.

Lees meer

MoneyMonk

Factureren, btw-aangifte, en uren & projecten bijhouden? MoneyMonk is hét gebruiksvriendelijkste online boekhoudprogramma voor zzp’ers en freelancers!

Lees meer

LinkedIn

LinkedIn is ‘s werelds grootste professionele netwerk met meer dan 433 miljoen leden in 200 landen en regio’s over de hele wereld. Maak connecties, zoek en word gevonden.

Lees meer

American Express

Ontdek hoe je met American Express eenvoudig en veilig al je zakelijke uitgaven doet, je administratie vereenvoudigt en punten spaart met iedere uitgave.

Lees meer