Partners

Logo FinancialLease.nl

FinancialLease.nl

FinancialLease.nl is er voor ondernemers. Snel, persoonlijk en passend bij jouw situatie. Vinden we belangrijk. Dan rijd jij in de auto die bij jou past.

Lees meer

Logo e-boekhouden

e-Boekhouden.nl

Met e-Boekhouden.nl is boekhouden een fluitje van een cent. De online boekhoudtool is speciaal ontwikkeld voor (startende) ondernemers en biedt jou als zzp’er alles wat je nodig hebt. Zo maak je bijvoorbeeld eenvoudig en snel offertes en facturen, kun je de uren- en rittenregistratie bijhouden én doe je met een druk op de knop je…

Lees meer

Logo partner KPN

KPN

KPN heeft de beste deals voor ondernemers. Met razendsnel en betrouwbaar Internet en Mobiel bellen en data op het snelste 5G netwerk van Nederland. Bij KPN ontvang je bovendien extra beveiliging tegen cybercriminaliteit. Ontdek de mogelijkheden van KPN Zakelijk en bekijk de pakketten voor telefonie, zakelijk internet en Sim Only abonnementen of maak een adviesafspraak….

Lees meer

vierkant zzp nederland logo

ZZP Nederland

De kans is groot dat je ondernemer bent geworden omdat je van je passie je beroep wilde maken. Bij het ondernemen komen (helaas) ook een hoop andere zaken om de hoek. Zaken waarvan je het bestaan misschien nog niet eens wist. ZZP Nederland is er voor jou om je hierbij te helpen. Zo kun jij…

Lees meer

Logo Ondernemer

De ondernemer

De Ondernemer is het grootste ondernemersplatform van Nederland, dat zich richt op MKB en zzp.

Lees meer

LinkedIn logo vierkant

LinkedIn

LinkedIn is ‘s werelds grootste professionele netwerk met meer dan 433 miljoen leden in 200 landen en regio’s over de hele wereld. Maak connecties, zoek en word gevonden.

Lees meer

Aansluiten als partner?

Als officieel partner van de FOTY Awards bereik je een grote groep zzp’ers in Nederland. Interesse? Laat jouw gegevens achter.

Schrijf je in als partner