Partners

Dealer leasing

Een auto leasen als ZZP’er kan bij veel leasemaatschappijen lastig zijn. Vaak zijn er pas leasemogelijkheden als bedrijven langer bestaan, vanwege de financiële risico’s. Bij Dealerleasing maken we dit onderscheid niet en is dit mogelijke struikelblok niet van toepassing. Wij begrijpen dat je als ZZP’er niet altijd even stabiel voor staat als het gaat om…

Lees meer

Doppio

De doppio is een volwaardige tweezits e-bike. Uitgerust met een comfortabele buddyseat. Speciaal ontworpen om ook samen door de stad te touren. We willen dat je vrijheid ervaart en plezier beleeft wanneer je onderweg bent. Want als jij geniet, dan is onze dag gemaakt! Met de doppio kun je veilig en vlot door de stad…

Lees meer

Shuttel

Zzp’ers zijn er in alle soorten en maten. Zo reis je als freelance fotograaf van Assen tot Zeeland, terwijl je als ICT-er of consultant van bedrijf naar bedrijf hopt. De ene keer is de auto het meest logische vervoersmiddel, de andere keer voldoet het openbaar vervoer prima. Of een combinatie van auto, OV en fiets….

Lees meer

LinkedIn

LinkedIn is ‘s werelds grootste professionele netwerk met meer dan 433 miljoen leden in 200 landen en regio’s over de hele wereld. Maak connecties, zoek en word gevonden.

Lees meer

Ratecard

Ratecard is de specifieke feedbacktool voor de zzp-markt: verzamel feedback, verbeter jezelf en jouw bedrijf en zie direct resultaat.

Lees meer

Aansluiten als partner?

Als officieel partner van de FOTY Awards bereik je een grote groep freelancers, interim professionals en zzp’ers in Nederland. Interesse? Laat jouw gegevens achter:

Schrijf je in als partner