Partners

Knab

Knab heeft speciaal voor zzp’ers een voordelige zakelijke rekening ontwikkeld. Alles wat je nodig hebt om je bankzaken goed te regelen, zonder poespas.

Lees meer

MINI

Meer dan 80% van de zzp’ers kiest de auto als favoriete vervoersmiddel. Het werkgebied van de zzp’er breidt zich steeds verder uit en dan zorgt een auto voor maximale flexibiliteit.

Lees meer

Ratecard

Ratecard is de specifieke feedbacktool voor de zzp-markt: verzamel feedback, verbeter jezelf en jouw bedrijf en zie direct resultaat.

Lees meer

HNK

Wil jij ook werken precies hoe en wanneer het jou uitkomt? En exact de ruimte huren die je nodig hebt? In een inspirerende eigentijdse omgeving? Dat doe je bij HNK.

Lees meer

Aegon

Aegon heeft zich als missie gesteld om zzp’ers te beschermen wanneer het inkomen wegvalt door arbeidsongeschiktheid.

Lees meer

LinkedIn

LinkedIn is ‘s werelds grootste professionele netwerk met meer dan 433 miljoen leden in 200 landen en regio’s over de hele wereld. Maak connecties, zoek en word gevonden.

Lees meer

MoneyMonk

Factureren, btw-aangifte, en uren & projecten bijhouden? MoneyMonk is hét gebruiksvriendelijkste online boekhoudprogramma voor zzp’ers en freelancers!

Lees meer

American Express

Ontdek hoe je met American Express eenvoudig en veilig al je zakelijke uitgaven doet, je administratie vereenvoudigt en punten spaart met iedere uitgave.

Lees meer

Uniforce

Succesvol en risicovrij blijven samenwerken met je opdrachtgever en intermediair met Uniforce

Lees meer

Aansluiten als partner?

Als officieel partner van de FOTY Awards bereik je een grote groep freelancers, interim professionals en zzp’ers in Nederland. Interesse? Laat jouw gegevens achter:

Schrijf je in als partner