Partners

Lening.nl

Een zakelijke lening afsluiten doe je niet elke dag. Zakelijk geld lenen werkt anders dan privé geld lenen en de verschillen tussen aanbieders van zakelijke leningen zijn groot. Overweeg de mogelijkheden voor een bedrijfskrediet zorgvuldig en kies de zakelijke financiering die bij jouw onderneming past.

Lees meer

KPN

KPN heeft de beste deals voor ondernemers. Met razendsnel en betrouwbaar Internet en Mobiel bellen en data op het snelste 5G netwerk van Nederland. Bij KPN ontvang je bovendien extra beveiliging tegen cybercriminaliteit. Ontdek de mogelijkheden van KPN Zakelijk en bekijk de pakketten voor telefonie, zakelijk internet en Sim Only abonnementen of maak een adviesafspraak….

Lees meer

e-Boekhouden.nl

Met e-Boekhouden.nl is boekhouden een fluitje van een cent. De online boekhoudtool is speciaal ontwikkeld voor (startende) ondernemers en biedt jou als zzp’er alles wat je nodig hebt. Zo maak je bijvoorbeeld eenvoudig en snel offertes en facturen, kun je de uren- en rittenregistratie bijhouden én doe je met een druk op de knop je…

Lees meer

LinkedIn

LinkedIn is ‘s werelds grootste professionele netwerk met meer dan 433 miljoen leden in 200 landen en regio’s over de hele wereld. Maak connecties, zoek en word gevonden.

Lees meer

Aansluiten als partner?

Als officieel partner van de FOTY Awards bereik je een grote groep zzp’ers in Nederland. Interesse? Laat jouw gegevens achter.

Schrijf je in als partner