Partners

Dealer leasing

Een auto leasen als ZZP’er kan bij veel leasemaatschappijen lastig zijn. Vaak zijn er pas leasemogelijkheden als bedrijven langer bestaan, vanwege de financiële risico’s. Bij Dealerleasing maken we dit onderscheid niet en is dit mogelijke struikelblok niet van toepassing. Wij begrijpen dat je als ZZP’er niet altijd even stabiel voor staat als het gaat om…

Lees meer

e-Boekhouden.nl

Je hebt geen boekhoudkennis nodig om te starten met e-Boekhouden.nl. Met het online facturatie- en boekhoudprogramma van e-Boekhouden.nl is boekhouden een fluitje van een cent. Iedere Nederlandse ondernemer kan zelf of in samenwerking met een boekhouder de boekhouding doen. Alle functionaliteiten zijn voor handen, van mobiele app en  automatische btw-aangifte, scan & herken, tot automatische…

Lees meer

Shuttel

Zzp’ers zijn er in alle soorten en maten. Zo reis je als freelance fotograaf van Assen tot Zeeland, terwijl je als ICT-er of consultant van bedrijf naar bedrijf hopt. De ene keer is de auto het meest logische vervoersmiddel, de andere keer voldoet het openbaar vervoer prima. Of een combinatie van auto, OV en fiets….

Lees meer

LinkedIn

LinkedIn is ‘s werelds grootste professionele netwerk met meer dan 433 miljoen leden in 200 landen en regio’s over de hele wereld. Maak connecties, zoek en word gevonden.

Lees meer

Ratecard

Ratecard is de specifieke feedbacktool voor de zzp-markt: verzamel feedback, verbeter jezelf en jouw bedrijf en zie direct resultaat.

Lees meer

Aansluiten als partner?

Als officieel partner van de FOTY Awards bereik je een grote groep zzp’ers in Nederland. Interesse? Laat jouw gegevens achter.

Schrijf je in als partner