Carlijn-blog-1

Carlijn Bröring presenteert FOODLESS

Winnares FOTY Awards lanceert eerste kookboek

Op 29 september lanceerde Carlijn Bröring, winnares van de FOTY Awards 2015, haar allereerste kookboek FOODLESS. Met maar liefst 70 nieuwe recepten is FOODLESS een mooi vervolg op de gelijknamige en succesvolle foodblog van Carlijn, waar zij als ervaringsdeskundige op het gebied van voedselintoleranties allergievrije recepten deelt.

Elk recept uit het boek is glutenvrij en bijna alles is melkvrij. Daarnaast worden de 14 ‘bekende’ allergenen besproken en staat er bij elk recept aangegeven of het vrij is van deze allergenen.
Duik de keuken in met deze heerlijke ontbijt, lunch en dinerrecepten of ga aan de slag met de heerlijke hapjes, drankjes, taarten of basisrecepten. Van een suikervrije avocado- en limoentaart tot zelfgemaakte snickers. Van gevulde schnitzelrolletjes tot meloensoep. Met de 9 verschillende categorieën zit er voor iedereen wat lekkers bij.

‘’Met volle overtuiging zeg ik: niemand hoeft zich door een voedselallergie en/of -intolerantie anders te voelen. Het leven met een intolerantie hoeft niet knettermoeilijk te zijn, je moet alleen even weten waar je moet beginnen. In dit Foodless-kookboek neem ik je mee op ontdekkingstocht in een allergievrije wereld. Word de meest creatieve versie van jezelf, ontdek jouw favoriete recepten en tover ze voor jou en je omgeving op tafel. Maar is allergievrij eten ook lékker eten, of lever je altijd een beetje in op de romige smaken en de variatie? Sla dit glutenvrije kookboek open en ik laat je de mogelijkheden zien. Of je nu een glutenintolerantie, soja-allergie of lactose-intolerantie hebt: met een paar kleine aanpassingen kook of bak je een heerlijk, allergievrij gerecht’’, aldus Carlijn.

Enjoy FOODLESS en eet smakelijk.

Het FOODLESS-kookboek is te bestellen op Foodless.nl