Manja | blog | header

Lifestylecoach Manja Wunderink en eigenaresse bij BeautyClub by Divaas

Categoriewinnares opent eigen beautyclub

FOTY Awards heeft voor categoriewinnares Manja Wunderink veel deuren geopend

Manja Wunderink is in april 2017 zzp’er van het jaar geworden in de categorie ‘Personal health & care’. Vanaf dat moment is zij in een achtbaan beland die tot nu toe nog van geen ophouden weet. Wat heeft de overwinning haar allemaal gebracht? In dit bericht lees je een update over Manja’s succesverhaal.

Na het winnen van de categorieprijs is Manja snel concrete plannen gaan maken voor haar BeautyClub. Haar visie was om van BeautyClub de plek te maken waar je terecht kunt voor, hoe kan het ook anders, beauty én brains. Een combinatie van uiterlijk en innerlijk dus. Zo kun je terecht voor facialbehandelingen en browtreatments, maar ook voor cursussen, workshops en trainingen. Dit allemaal met één doel voor de bezoeker: jezelf goed voelen.

BusinessBeautyClub: wie heeft er zin in een waanzinnig avontuur?

De overwinning heeft veel deuren voor Manja geopend. Voor haar houdt de achtbaan sinds haar overwinning niet op. Het volgende project dient zich namelijk alweer aan: de BusinessBeautyClub. De BusinessBeautyClub is geen netwerkclub of school. Het is een plek waar je samen met andere ondernemers kunt sparren en kunt leren. Je wordt meegenomen op reis naar perfect ondernemerschap. Alle ins en outs worden je geleerd in de vorm van effectieve en inspirerende trainingen. Manja wil met haar nieuwe project nog meer kansen, mogelijkheden en avonturen beleven. Ze wil niets liever dan nog meer kansen bieden aan zzp’ers. Een echt succesverhaal dus. Waag jij dit jaar een kans en schrijf je je gratis in voor de FOTY Awards? Of zet een zzp’er in het zonnetje door hem of haar te nomineren.