1-1024x768-1

Categoriewinnaars FOTY Awards nemen LinkedIn-prijs in ontvangst

Gepimpte profielen na LinkedIn Masterclass

AMSTERDAM – Op woensdagmiddag 14 juni werden de winnaars van de FOTY Awards welkom geheten op het hoofdkantoor van LinkedIn Benelux. Hier ontvingen zij een LinkedIn Masterclass “Rock your profile” van Marcel MolenaarCountry Manager LinkedIn Benelux. Deze prijs werd door LinkedIn aangeboden aan alle categoriewinnaars van de Freelancer of the Year Awards 2017. 

“Freelancers en zzp’ers zijn zeer actieve gebruikers op LinkedIn. Bovendien behoren Nederlanders tot de actiefste LinkedIn-gebruikers ter wereld. Dat maakt de FOTY Awards een belangrijk initiatief voor LinkedIn, en daarom is het ook belangrijk om de winnaars van de FOTY Awards in het zonnetje te zetten,” aldus Marcel Molenaar.

Workshop Rock your profile
Aanwezig bij de workshop waren sectorwinnaars Boris Lange, Mitchel Austin, Erinne Baarslag, Vanessa Engelhart, Hannah Boere, Tom DirvenMartijn Wokke en Kris Black. Om de workshop mee af te trappen had Marcel Molenaar een aantal leuke LinkedIn feitjes over de deelnemers opgezocht. Zo was Vanessa er van alle categoriewinnaars het vroegst bij op LinkedIn. Zij was één van de eerste 10 miljoen leden op het grootste, zakelijke netwerk ter wereld. Manja Wunderink, die helaas verstek moest laten gaan, had van alle winnaars de meeste connecties op LinkedIn. De tevens afwezige Corinne Keijzer hierbij niet meegeteld, want dat is bijna niet eerlijk: zij is LinkedIn-expert en schreef kortgeleden wederom een boek over het platform.

LinkedIn tips en tricks
Naast enkele feiten kregen de winnaars tips en tricks van Marcel voor het pimpen van hun profiel. Een van deze tips was om eens een artikel op LinkedIn te publiceren. Deze worden namelijk veel gelezen, en vooral op zondagavond, als LinkedIn-gebruikers zich op de smartphone of tablet voorbereiden op de nieuwe werkweek. Denk dus zeker niet dat je alleen doordeweeks en tijdens werktijden moet publiceren op LinkedIn!

Jeroen Sakkers, die als initiatiefnemer van de FOTY Awards ook aanwezig was: “De profielen van onze winnaars zijn flink gepimpt tijdens deze LinkedIn Masterclass op het hoofdkantoor van LinkedIn Benelux; dat zal ze geen windeieren leggen! Veel dank aan Marcel en het LinkedIn-team voor het mogelijk maken van deze fijne, jarenlange samenwerking waarvan de masterclass altijd een mooi onderdeel is.”

1
Van Links naar rechts: Boris Lange (Sectorwinnaar Media & entertainment), Marcel Molenaar (Manager LinkedIn Benelux), Mitchel Austin (Sectorwinnaar E-commerce & retail), Erinne Baarslag (Sectorwinnaar HR & recruitment), Hannah Boere (Sectorwinnaar Projectmanagement), Vanessa Engelhart (Sectorwinnaar ICT & internet), Tom Dirven (Sectorwinnaar Design, fotografie & video), Martijn Wokke (Sectorwinnaar Advies, consultancy & interim), Jeroen Sakkers (initiatiefnemer FOTY Awards), Kris Black (Sectorwinnaar Tekstschrijven & vertaling).