FA_logo-FOTY

De laatste weekwinnaars zijn bekend!

 

De laatste weekwinnaars zijn bekend!

De strijd om de verkiezing van de Freelancer of the Year (FOTY) nadert de volgende fase. De laatste weekwinnaars zijn toegevoegd aan de (halve) finalisten. Naast de eeuwige roem zijn de weekwinnaars ook een stap dichter bij het winnen van mooie prijzen.

De verkiezing werkt toe naar het hoogtepunt op 4 april 2020. Dan worden tijdens de Dag van de ZZP’er in Amersfoort de FOTY Awards uitgereikt, onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Peter Heerschop.

Het vervolg

Uit de huidige groep met weekwinnaars zal extern onderzoeksbureau Panteia 10 definitieve finalisten selecteren op basis van de vragenlijst, het aantal deelacties en referenties, de zelf opgenomen pitchvideo en propositie op het dashboard.

Het is inmiddels niet meer mogelijk om nog mee te doen aan de FOTY-verkiezing 2020, of om uitgeroepen te worden tot weekwinnaar. Heb je wel meegedaan, maar ben je geen weekwinnaar geworden, dan maak je volgend jaar gewoon weer kans. We hopen jullie allen te zien tijdens de Dag van de ZZP’er en de uitreiking van de FOTY Awards.