Boris header koning

Filmmaker Boris Lange

“Ik heb wel aan Willem-Alexander gevraagd of wij stiekem een selfie konden maken”

Freelancer of the Year 2017 Boris Lange mocht vrijdag de 13e op koninklijk bezoek komen bij Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima voor een royale lunch. Voor Boris was het vrijdag dus absoluut geen ongeluksdag. De lunch werd speciaal georganiseerd voor alle uitblinkers van het afgelopen jaar. Boris behoort daar met zijn overwinning bij de FOTY Awards en zijn zzp-prestaties volgens de Koning en Koningin bij.

Uitblinkerslunch 2017

Aan de lange tafel versierd met tafelzilver schoven ook andere bekende gasten aan.  Eva Jinek, Lee Towers en Ellie Lust waren ook uitgenodigd. Voor Boris was de lunch in ieder geval een geweldige ervaring. “Zoiets maak je niet dagelijks mee.” Boris herinnert zich de dag waarop hij de envelop met de uitnodiging opende nog goed. “Het bleek een uitnodiging van het Koninklijk Huis. Of ik met hen wilde lunchen. Ik heb nog nooit zo’n leuke uitnodiging ontvangen!” laat Boris ons weten.

Selfie met de Koning

“Ik heb wel aan Koning Willem-Alexander gevraagd of wij stiekem in de hoek een selfie konden maken. Maar dat vond hij toch wel iets te spannend. Anders was hij bang dat alle gasten dat wilde doen,” vertelt Boris in een interview aan Shownieuws.

Freelancer of the Year

Niet alleen Boris is door zijn overwinning bij de FOTY Awards uitgenodigd als één van de uitblinkers van het jaar, ook Carlijn Bröring had in 2015 de eer samen met de Koning en Koningin te lunchen. Carlijn won in 2015 de Freelancer of the Year Award. Wederom een grote eer, die laat zien dat de Koning en Koningin het bedrijfsleven een warm hart toedragen.

Zoektocht van start

Inmiddels is ook dit jaar de nieuwe editie van de ‘Freelancer of the Year Awards’ van start gegaan en is de zoektocht naar dé freelancer, dé zzp’er van 2018, begonnen. Ken jij iemand die het afgelopen jaar mooie prestaties heeft geleverd als freelancer, zzp’er of ondernemer? En vind jij dat hij of zij eer voor zijn of haar werkprestaties moet krijgen? Je kunt die persoon nu nomineren. Of ben jij de freelancer van het jaar waar wij naar op zoek zijn? Twijfel niet en schrijf je gratis in.