Dag van de ZZP'er

Maar liefst 2.000 zzp’ers ingeschreven voor hét zzp-event van het jaar

5 april 2018, BEEMSTER – Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor het grootste zzp-evenement van Nederland, de Dag van de ZZP’er op as. zaterdag 7 april te Amersfoort. Alle 2.000 kaarten zijn over de toonbank gegaan. Dat betekent dat de vijfde editie van het event de best bezochte editie ooit zal worden!

De Dag van de ZZP’er is een dag vol inspiratie en motivatie voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers). Inmiddels kent Nederland bijna 1,2 miljoen zzp’ers (KvK, maart 2018) en uit de kaartverkoop voor deze vijfde editie blijkt dat de zzp’er steeds meer geïnteresseerd raakt in zijn eigen ontwikkeling. Tijdens deze jubileumdag kunnen de bezoekers namelijk allerlei seminars, keynotes en workshops bijwonen over uiteenlopende onderwerpen. Presentator en cabaretier Jörgen Raymann zorgt als dagvoorzitter voor een soepel verloop van de dag. Ook is er een netwerkmarkt waar je naar hartenlust met andere zzp’ers kunt netwerken en alle organisaties kunt ontmoeten die de zzp’er een warm hart toedragen. Enkele van deze organisaties zijn Knab, LinkedIn, Kamer van Koophandel, Google Digitale Werkplaats en Ratecard.

Bekendmaking: beste zzp’er van Nederland

Er zijn veel activiteiten op en om de netwerkmarkt en als hoogtepunt van de dag vindt de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) ofwel beste zzp’ers van Nederland er plaats. Juryvoorzitter Marcel Molenaar, Country Manager Benelux bij LinkedIn, zal bekendmaken welke zzp’ers in de prijzen vallen. Na afloop is er tijd voor een netwerkborrel, die mede mogelijk gemaakt wordt door de Kamer van Koophandel met de KvK Connect-app. Dit alles vindt plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort, waar alle bezoekers dankzij NS-Business Card gratis 1e klas naar retour kunnen reizen.

Over Victor Mundi

B2B-marketingbureau Victor Mundi is initiatiefnemer/organisator van onder meer de Dag van de ZZP’er, nationale zzp-prijs FOTY Awards, ondernemersplatforms Business Boost Box en Vliegende Startdoos en onderzoeksmonitor ZZP Barometer. De missie van het bedrijf is het helpen en succesvoller maken van de bijna 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland telt. “Wij geloven heilig in de zzp’er, omdat hij de ultieme specialist is. Meer zzp’ers is goed voor de innovatie, effectiviteit en de internationale concurrentiepositie in Nederland,” aldus Jeroen Sakkers, oprichter en eigenaar van Victor Mundi.