Header uitgelicht

Freelancer Julia Vergeer uitgelicht

“Wees creatief en geniet van wat je doet”

Julia Vergeer is voedingsdeskundige, yogadocent en lifestylecoach. Zij helpt mensen hun leefstijl aan te passen door beter te gaan eten, gezondere keuzes te maken, te ontspannen en dit alles op een relaxte en rustige manier. Zodat ze een rustiger hoofd krijgen, meer energie hebben en meer zelfvertrouwen. Wij interviewden Julia over het ondernemerschap en haar deelname aan de FOTY Awards.

Hoe en waarom ben je ondernemer geworden?

Ik wilde mijn ervaringen delen met andere en mensen helpen met mijn kennis.

Wat doe je precies en voor wie?

Ik ben voedingsdeskundige, lifestylecoach en yogadocent. Ik begeleid mensen naar een gezondere leefstijl door middel van een holistische aanpak. Voor iedereen die hier voor openstaat.

Waarom doe je mee aan de FOTY Awards?

Ik ben opgegeven.

Wat maakt jou uniek ten opzichte van andere ondernemers?

Ik ben open, eerlijk, toegankelijk en ervaringsdeskundige. Dat is wat mijn klanten het meest aanspreekt. Ik ben zelf afgevallen, moeder van 2 kids met een baan. Daardoor weet ik hoe lastig goed voor jezelf zorgen soms kan zijn.

Hoe kom je aan klanten en waar zitten jouw klanten?

Mond tot mond, social media. Bij mij in de regio.

Hoe blijf je op de hoogte van je vakgebied?

Veel lezen, bijscholing en lezingen volgen.

Wat doe je over 5 jaar?

Dan heb ik een goed lopend holistisch yoga/health center in Nieuw-Vennep.

Hoe houd jij je werk leuk?

Door veel bij te leren. In m’n vak veranderd er best veel… dat houdt het leuk.

Wat is jouw belangrijkste tip voor andere freelancers, interim professionals en zzp’ers in Nederland?

Blijf jezelf. Wees creatief. En geniet van wat je doet.