WhatsApp Image 2022-11-19 at 4.51.45 PM

Martin van Kranenburg gekozen tot Beste zzp’er van 2022.

Op vrijdag 18 november 2022 zijn als afsluiting van De week van de Ondernemer de winnaars van de Freelancer of the Year Awards (FOTY) 2022 bekendgemaakt. Tijdens de live visual radio-uitzending van de Ondernemer op New Business Radio werd bekend gemaakt dat Martin van Kranenburg, met zijn bedrijf Schrijven voor het Brein, zich een jaar lang beste zzp’er van het jaar mag noemen. Tot beste starter werd gekozen Joery Mooijman met zijn bedrijf MOOIJMAN!. Floor Schmeets, met haar bedrijf Insight Aut ging er met de Publieksprijs vandoor.   

Geweldig om deze prijs te winnen. De kracht van tekst is magisch en de kennis hiervan een must voor iedere zzp’er die meer uit zijn website en marketing wil halen. 

Martin van Kranenburg, winnaar FOTY Awards 2022 

De jury 

De winnaars zijn gekozen door een  deskundige jury, die wordt gevormd door gerenommeerde juryleden uit de Nederlandse publieke en private sector én de beste zzp’er van vorig jaar: Marcel Molenaar (Country Manager LinkedIn Benelux), Josette Dijkhuizen (Hoogleraar Ondernemerschapsontwikkeling), Maaike Grovenstein (beste zzp’er 2021), Marjan Vogel (Kamer van Koophandel) en Frank Alfrink (Stichting ZZP Nederland).

De prijzen

Er zijn mooie prijzen gewonnen. De beste zzp’er van het jaar, Martin van Kranenburg, rijdt een jaar lang gratis in een leaseauto mogelijk gemaakt door Lening.nl. De beste starter, Joery Mooijman, wint een volledig ingerichte werkplek gesponsord door e-Boekhouden.nl. En de winnaar van de Publieksprijs, Floor Schmeets, ontvangt uit handen van KPN een nieuwe telefoon en laptop.  

Over de FOTY Awards 

ZZP Nederland organiseert jaarlijks de Freelancer of the Year (FOTY) Awards. Het zelfstandig ondernemerschap is prachtig en iemand die voor eigen rekening en risico de stap maakt, mag best wel eens in het zonnetje gezet worden. Deelnemers ervaren de FOTY Awards als een leerzaam en leuk proces. Er worden waardevolle inzichten over de eigen onderneming opgedaan, mooie connecties gelegd en de gehele strijd gaat gepaard met veel publiciteit. Wil jij kans maken op deze eervolle titel in 2023? Geef jezelf of iemand anders dan alvast op.