FOTY awards banner

Oud-finalist Peet Witzel

Peet lanceert platform onder OhSoSocial

Peet Witzel, een van de finalisten van de FOTY Awards in 2017, heeft een nieuwe business gelanceerd. Het is een platform voor ondernemers en valt onder OhSoSocial, waar zij al eerder succesvol mee werd. Peet houdt zich met allerlei zaken bezig die te maken hebben met social media, online adverteren, Adwords en het bouwen van websites. Het is leuk om te zien dat zij na de FOTY Awards in 2017 zeker niet heeft stilgezeten!

Het nieuwe platform is speciaal voor ondernemers en kun je vinden op digitalemarketing.ohsosocial.co. De website biedt toegankelijke handleidingen over verschillende onderwerpen binnen online marketing. Deze handleidingen zijn door verscheidene deskundigen geschreven, die specifiek in dat onderwerp gespecialiseerd zijn en deze bezigheden dagelijks in hun beroep toepassen.

Handleidingen

Op het nieuwe platform kunnen marketeers en entrepreneurs alle informatie vinden die zij nodig hebben, zonder direct vast te zitten aan een abonnement. Er zijn allerlei handleidingen te vinden die je tegen een schappelijke prijs aan kunt schaffen. Deze handleidingen hebben betrekking op bijvoorbeeld het organiseren van een winactie of het opzetten van een strategie op het gebied van social media. Ook zijn er handleidingen over SEO en YouTube te vinden.

Kortom, alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Daarnaast is er een blog op de website waar handige tips worden gegeven op het gebied van digitale marketing. Als (startende) ondernemer kun je veel hebben aan de aangeboden handleidingen en de tips op de blog. Een bezoekje waard!

Korting

Speciaal voor onze lezers heeft OhSoSocial een mooie actie. Met de code FOTYAWARDS krijg jij namelijk 25% korting op alle handleidingen!