Carlijn | FOTY Awards

Onderneemster Carlijn Bröring

Winnares FOTY Awards 2015 opent definitief eigen zaak

Carlijn opent binnenkort The Food Club in Utrecht

Carlijn Bröring, de winnares van de FOTY Awards 2015, heeft met haar crowdfundingsactie de 130% gehaald. Ze heeft haar maximale streefbedrag van maar liefst 130.000 euro binnen. Dit betekent dat het opstarten van The Food Club een feit is!

Blog Foodless

Carlijn is bekend van haar succesvolle blog Foodless. Daar verzamelt ze recepten die gluten-, kippenei-, koemelk- en/of lactosevrij zijn. Voor mensen met een voedselintolerantie die toch lekker willen eten, mag haar blog gerust een walhalla genoemd worden. The Food Club is de vertaling van haar blog naar een plek waar mensen kunnen komen eten. De zaak wordt een combinatie van restaurant en retail: er komt namelijk ook een winkelgedeelte bij.

Glutenvrij in Utrecht

The Food Club wordt dé plek in Utrecht waar iedereen onbezorgd en lekker moet kunnen eten, ook al kamp je met een voedselallergie. De gehele zaak wordt vrij van gluten, waardoor dit de eerste 100% glutenvrije horecaplek van Utrecht zal worden. Het plan van Carlijn en haar man Jeroen is zelfs om Utrecht tot glutenvrije hoofdstad van Nederland te bekronen.

Terras

De zaak zal een verrassend en vernieuwend assortiment krijgen, waarbij Carlijn en Jeroen zich hebben laten inspireren door steden als Londen en Parijs. Omdat ze het maximale streefbedrag hebben behaald, is er ook ruimte voor een fijn terras.

De officiële opening zal waarschijnlijk in februari 2018 plaatsvinden.