FOTY AWARDS winnaar 2018_V2

Britt van Smeerdijk is Freelancer of the Year 2018

Directeur Benelux LinkedIn reikt award uit aan Britt van Smeerdijk

AMERSFOORT – Britt van Smeerdijk (1992) is met haar bedrijf Booming Productions tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 7 april 2018 in Amersfoort uitgeroepen tot Freelancer of the Year 2018, ofwel beste zzp’er van Nederland. Van Smeerdijk houdt zich als één van de eerste in Nederland bezig met YouTube Channel Management, het beheren van YouTube-kanalen voor bedrijven. “Het is mijn missie om bedrijven te laten inzien dat ze zelf een eigen zender met eigen geproduceerde videocontent kunnen zijn, en dat ze hier geen grote televisiezender voor nodig hebben,” aldus de uitzinnige winnares.

Van Smeerdijk is uit meer dan tienduizend deelnemers bij de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) door de expertjury tot winnaar gekozen. “Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en deze winnares snapt dat als geen ander. Video is niet de toekomst, maar is nu. Zij pakt haar kans op ondernemersgebied en weet haar mogelijkheden te verzilveren. Met veel plezier waren we unaniem in onze keuze: Britt van Smeerdijk is Freelancer of the Year 2018!”, aldus juryvoorzitter Marcel Molenaar, directeur Benelux bij LinkedIn. De verkiezing is mede mogelijk gemaakt door hoofdpartners Knab, MINI en Ratecard en sponsors Aegon, American Express, Het Nieuwe Kantoor (HNK), LinkedIn, MoneyMonk en Uniforce.

Van Smeerdijk mocht de prijs in ontvangst nemen tijdens de Dag van de ZZP’er in Amersfoort, ten overstaan van bijna tweeduizend andere freelancers en zzp’ers, die dankzij NS-Business Card met 1e klas gratis naar het event konden reizen. “Deze vijfde en daarmee jubileumeditie was een groot succes, wij zijn dankbaar dat we zoveel bezoekers hebben mogen ontvangen op deze inspirerende dag,” aldus Jeroen Sakkers, directeur van organisator Victor Mundi. De Dag van de ZZP’er vindt volgend jaar op zaterdag 6 april 2019 plaats.

Over Britt van Smeerdijk

Britt van Smeerdijk (1992) uit Amsterdam creëert en produceert met haar bedrijf Booming Productions online videocontent voor toonaangevende merken als NOC*NSF, Beachmasters, Heineken en Makro. Van Smeerdijk houdt zich als één van de eerste in Nederland bezig met YouTube Channel Management, het beheren van YouTube-kanalen voor bedrijven. Het is haar missie om bedrijven in te laten zien dat ze zelf een eigen zender kunnen zijn met eigen geproduceerde videocontent, en dat ze hier geen grote televisiezenders voor nodig hebben.

Als echte vlogster heeft Britt ook het moment gefilmd tijdens de uitreiking van haar prijs. Bekijk hoe verrast ze was in haar vlog over haar winst:

Over de FOTY Awards

De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland, georganiseerd door B2B-marketingbureau Victor Mundi. In totaal hebben meer dan tienduizend van de bijna 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland kent meegedaan aan de FOTY Awards. Zij hebben online referenties verzameld, en op basis van de gemiddelde cijfers selecteerde de jury honderd finalisten die tijdens de pitchevents hun bedrijf voor de camera mochten pitchen. Daaruit heeft de vakjury – bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van Knab, Allianz, Harvey Nash, Het Nieuwe Kantoor (HNK), Kamer van Koophandel (KvK), LinkedIn, ZZP Nederland, Uniforce, fCN, Victor Mundi en Ratecard – tijdens het juryberaad de Freelancer of the Year 2018 uitgekozen. De verkiezing vindt jaarlijks plaats tijdens de Dag van de ZZP’er.

Over Victor Mundi

B2B-marketingbureau Victor Mundi is initiatiefnemer/organisator van onder meer de Dag van de ZZP’er, nationale zzp-prijs FOTY Awards, ondernemersplatforms Business Boost Box en Vliegende Startdoos en onderzoeksmonitor ZZP Barometer. De missie van het bedrijf is het helpen en succesvoller maken van de bijna 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland telt. “Wij geloven heilig in de zzp’er, omdat hij de ultieme specialist is. Meer zzp’ers is goed voor de innovatie, effectiviteit en de internationale concurrentiepositie in Nederland,” aldus Jeroen Sakkers, oprichter en eigenaar van Victor Mundi.