Hall-of-fame-header

Beste Starter 2020

Beate Visser

Beste Starter

ZeelVis-IT is een jong bedrijf dat begin 2019 door Beate is opgericht. Ze is gespecialiseerd in consultancy, projectmanagement en procesoptimalisatie. ZeelVis-IT is onder andere ontstaan door de passie voor AFAS Software en het helpen van eindgebruikers.

Jury feedback

De winnaar van de prijs ‘Beste Starter’ FOTY Awards 2020 hanteert een duidelijke propositie voor haar bedrijf. In de wereld van bedrijfs- en procesautomatisering heeft zij goed begrepen dat dit voor veel werkgevers en medewerkers die hiermee moeten werken, niet bij hun kerncompetentie hoort.

Zij zorgt ervoor dat processen en applicaties voor jou werken en niet andersom! Wat vaak als saai en complex wordt ervaren maakt zij weer sexy. Door haar persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme weet ze mensen te overtuigen. Het hulpmiddel automatisering levert verplichtingen op, kost (te) veel tijd en leidt tot daling van werkplezier. Deze winnaar lost dit op en stelt medewerkers in staat meer tijd te besteden aan het werk waar ze wel voor gekozen hebben.

Daarbij heeft ze een flitsende start gemaakt met meer dan voldoende groeipotentieel en heeft ze naar de mening van de jury een toekomstbestendige onderneming.

Kwaliteit: 100/100
Focus: 100/100
Passie: 100/100
Succes: 100/100
Ambitie: 100/100