Hall-of-fame-header

Freelancer of the Year 2023

Saskia van der Hilst

Winnaar publieksprijs 2023

Social Media, van last naar lust. Dat is mijn slogan, omdat ik zoveel bedrijven zie worstelen met social media en ‘maar wat doen’. Ze zien het echt als een last terwijl het zó leuk is en je zoveel kan opleveren, als je maar snapt hoe het werkt en op de juiste manier inzet. Met SimplySas adviseer en ontzorg ik bedrijven hiermee, het liefst doe ik dat voor zorgorganisaties. Daar gebeuren zoveel mooie dingen en zijn zoveel mooie verhalen te vertellen. #MarketingThatMatters noem ik dat. Ik ben superblij met deze publieksprijs, het is een beloning voor mijn hard werken en een erkenning dat ik goed ben in wat ik doe.

Wat zegt de vakjury?

De winnaar van de Publieksprijs van de FOTY Awards 2023, Saskia van der Hilst van SimplySas, heeft met haar pitchvideo een groot bereik gecreëerd. Dit heeft zij uitstekend gedaan en is een knappe prestatie!

Saskia van der Hilst van SimplySas heeft haar netwerk fantastisch ingezet en haar video is meer dan 18.841 keer bekeken. De video is meer dan 459 keer geliked en meer dan 200 keer gedeeld! Een bereik om enorm trots op te zijn.

Zij is daarom de terechte winnaar van de Publieksprijs van de FOTY Awards 2023.

Kwaliteit: 0/100
Focus: 0/100
Passie: 0/100
Succes: 0/100
Ambitie: 0/100