Header-deal-Knab

Irene Kersten

Rust genereren, verspreiden en waarborgen- vanuit rust

Irene Kersten

Eigenaar Rust na Impact

Irene Kersten is de winnaar van de Freelancer of the Year Awards 2023. In 2014 startte Irene Rust na impact, om met training, advies en begeleiding bedrijven, organisaties en scholen zelf in staat te stellen crisissituaties optimaal op te vangen, het zelfhelend vermogen op gang te brengen en alle betrokkenen effectieve nazorg te bieden – vanuit rust.

Een crisissituatie heeft impact op een grote groep mensen. Van directe slachtoffers, betrokkenen, omstanders tot aan de daders. Allemaal mens, met een eigen verhaal. Dat weet Irene Kersten – met 25 jaar ervaring bij de politie – als geen ander.

Bij de politie heeft Irene uiteenlopende crisissituaties opgevangen, waarbij zij situaties altijd in hun geheel benaderde. Een crisis reikt ver en raakt mensen op verschillende manieren; iedereen dient gehoord en begrepen te worden, om zo toekomstige escalaties, trauma’s of uitval te voorkomen.

De ondersteuning die iemand nodig heeft verschilt per situatie, persoon en rol. Waar de één gebaat is bij een luisterend oor of therapie, heeft de ander praktische ondersteuning of advies nodig. Wat de crisissituatie ook is; rust en overzicht, directe steun en het eerste contact zijn van cruciaal belang.

In 2014 startte Irene Rust na impact, om met training, advies en begeleiding bedrijven, organisaties en scholen zelf in staat te stellen crisissituaties optimaal op te vangen, het zelfhelend vermogen op gang te brengen en alle betrokkenen effectieve nazorg te bieden – vanuit rust.