Dag van de ZZP'er

Eindstand NS-Business Card Publieksprijs bekend!

Het Nederlandse publiek heeft bepaald!

Het was lange tijd een nek-aan-nekrace! Het Nederlandse publiek heeft gekozen en Arturo Massaro tot de beste zzp’er of freelancer van Nederland benoemd. Hij maakte een eindspurt en won de NS-Business Card Publieksprijs t.w.v. 7.378,80. 

De FOTY Awards is de jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland. Uit meer dan tienduizend deelnemers zijn honderd finalisten geselecteerd, die in aanloop naar de uitreiking een pitchvideo hebben opgenomen waarmee zij het publiek probeerde te overtuigen van hun kwaliteiten en onderscheidend vermogen. Via deze video probeerde zij zoveel mogelijk Views (+1), Likes (+5), Shares(+10) en Subscribes (+25) op social media te genereren, met als doel de felbegeerde publieksprijs in ontvangst te mogen nemen.

De uitslag van de NS-Business Card Publieksprijs:
1. Arturo Massaro (94.683 punten)
2. Fijke Willemse (31.871 punten)
3. Mark van Meteren (14.184 punten)
4. Nadja Geskus (10.817 punten)
5. Peet Witzel (10.760 punten)
6. Manja Wunderink (9.612 punten)
7. Ilse Tempelaars (8.240 punten)
8. Mitchella van Vliet (7.459 punten)
9. Maria Genova (6.034 punten)
10. Rosalie Schippers (5.888 punten)

NS-Business Card Publieksprijs
Arturo krijgt de beschikking over een NS-Business Card. Deze is voor ondernemers standaard gratis. Op de kaart ontvangt Arturo een OV-vrij abonnement ter waarde van € 7.378,80. Handig, want hiermee krijgt hij de vrijheid om elke dag te reizen zoals hij dat wil met de trein, tram, bus, metro, maar ook met bijvoorbeeld Greenwheels, OV-fiets en taxi.

Over de FOTY Awards
De FOTY Awards werd dit jaar voor de vierde achtereenvolgende keer georganiseerd door VictorMundi B.V., het mediabedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de flexmarkt. Daarmee is deze verkiezing wereldwijd de langstlopende op haar gebied. De winnaar van de FOTY Awards werd bekend gemaakt tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 1 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort.