Uitblinkerslunch2018

Videomaker Britt van Smeerdijk

“Ik zat aan tafel met de Koning, heel erg tof!”

Eén van de genodigde voor de de uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde, vrijdag 7 december, was Freelancer of the Year 2018 Britt van Smeerdijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen door het aanbieden van deze lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd. Ook de grote groep zzp’ers in ons land wordt niet vergeten en een warm hart toegedragen door onze Koning en Koningin.

Uitblinkerslunch 2018

Ook dit jaar ontvingen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima weer een groep uitblinkers. Al in 2006 organiseerden de Prins van Oranje en Prinses Máxima voor het eerst de ‘uitblinkerslunch’ op Paleis Noordeinde om hun waardering te uiten voor mensen die iets bijzonders hebben gepresteerd. Sinds 2006 zijn er al tal van uitblinkers op deze manier, tijdens een lunch, op Paleis Noordeinde in het zonnetje gezet. Alle genodigden van dit jaar hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media, wetenschap, sport en bedrijfsleven.

Freelancer of the Year

Britt van Smeerdijk was dit jaar één van de gelukkigen, als winnares van de FOTY Awards 2018, freelancer op en top en een uitblinker in de zzp-wereld. Samen met nog 27 genodigden, waaronder Beau van Erven Dorens, Wesley Sneijder en Rico Verhoeven schoof zij aan bij onze Koning en Koningin. Een hele grote eer!

Niet alleen Britt van Smeerdijk is door haar overwinning bij de FOTY Awards uitgenodigd als één van de uitblinkers. Ook Boris Lange en Carlijn Bröring hadden al eerder de eer samen met de Koning en Koningin te lunchen. Boris Lange won in 2017 en Carlijn won in 2015 de Freelancer of the Year Award.

Zoektocht van start

Inmiddels is ook dit jaar de nieuwe editie van de ‘Freelancer of the Year Awards’ van start gegaan. De zoektocht naar dé freelancer, dé zzp’er van 2019 is begonnen. Ken jij iemand die het afgelopen jaar mooie prestaties heeft geleverd als freelancer, zzp’er of ondernemer? En vind jij dat hij of zij eer voor zijn of haar werkprestaties moet krijgen? Je kunt die persoon nu nomineren. Of ben jij de freelancer van het jaar waar wij naar op zoek zijn? Twijfel niet en schrijf je gratis in.