Publieksprijs_Jelle_Threels

Hoe gaat het met…Jelle Threels, winnaar Publieksprijs 2020

Hoe gaat het met…Jelle Threels, winnaar Publieksprijs 2020

Hoe heb je het deelnemen aan de FOTY Awards en het winnen van de Publieksprijs ervaren?

Het was echt heel leuk en spannend. Ik heb veel zelfvertrouwen gekregen, ook dankzij mensen uit mijn netwerk die op mij stemden en mooie reacties achterlieten. Dit heeft mij een enorme boost gegeven. De uitreiking op de Dag van de ZZP’er was echt heel gaaf. Ook was het, ondanks de coronamaatregelen, goed georganiseerd.

Hoe gaat het nu met jou en je onderneming?

Het gaat nog steeds super en ik ben nog veel drukker. Het meedoen aan de FOTY Awards heeft voor veel exposure voor mij en mijn bedrijf gezorgd. Daar pluk ik nu de vruchten van.

Wat heeft het winnen van een prijs bij de FOTY Awards je opgeleverd?

Ik heb een voorbeeld kunnen geven aan mensen die, net als ik, een beperking hebben (Jelle is doof red.). Met een beperking kan je namelijk ook succesvol ondernemen. Dit vind ik erg belangrijk om uit te dragen en dat is door mijn deelname aan de FOTY Awards en het winnen van de Publieksprijs goed gelukt.

Ook heb ik veel zelfvertrouwen gekregen. Ik kan iedereen aanraden om mee te doen, het was een geweldige ervaring.

Bekijk hier de pitchvideo waarmee Jelle de Publieksprijs won. Meer over Jelle en zijn bedrijf lees je hier.

Wil jij kans maken op de Publieksprijs 2021? Schrijf je snel in en doe mee!