MINIblog

Officiële uitreiking MINI Clubman aan FOTY winnares Leoni Blokhuis

MINI Clubman staat net als FOTY winnares voor passie en vakmanschap

Rijswijk – Een stralende Leoni Blokhuis naast een fonkel nieuwe MINI Clubman, afgelopen dinsdag 17 mei bij MINI Nederland. Leoni heeft als winnares van de Freelancer of the Year 2016 haar prijs in ontvangst mogen nemen en heeft dus alle reden tot blijdschap, omdat zij een jaar lang mag rijden in deze gloednieuwe MINI Clubman.

Freelancer of the Year 2016

Leoni Blokhuis (1984) begeleidt met haar bedrijf FlowSports 22 vrouwelijke voetballers, waaronder 14 internationals, van transfer tot sponsordeal. Het vrouwenvoetbal is wereldwijd de snelst groeiende sport en Leoni zet deze sport in Nederland op de kaart. En met succes, want 2 april jl. wordt zij uitgeroepen tot Freelancer of the Year, tijdens de Dag van de ZZP’er  in de Kromhouthal te Amsterdam.

Passie en Vakmanschap

Christiaan Dols, directeur van MINI Nederland, overhandigt Leoni Blokhuis dan ook afgelopen dinsdag met trots de sleutels van de fonkel nieuwe MINI Clubman. Een zes-deurs MINI, die staat voor respect voor vakmanschap en passie voor design, iets waar Leoni zich helemaal in kan vinden. Passie en vakmanschap zijn ook precies de twee componenten waarmee zij als freelancer aan de weg timmert. De ruime MINI Clubman zal haar dan ook zeker goed van pas komen bij het uitoefenen van haar vak.

Meedingen

Op de site van FOTY Awards is het voor zzp’er, freelancer of interim professional mogelijk het hele jaar door in te schrijven, reviews te verzamelen en meedingen naar mooie prijzen. Zo kun je net als Leoni Blokhuis, dé Freelancer of the Year worden en een jaar lang rondrijden in een gloednieuwe MINI.