Erkenning & PR/media-aandacht

Powered by FOTY AWARDS

Over de prijs

Via de FOTY Awards kun je de kwaliteit van jouw product(en) en/of dienstverlening bewijzen door middel van referenties op je persoonlijke profiel. Op basis van deze referenties ontstaat een objectief cijfer, waaraan alle (potentiële) belanghebbenden rondom jouw bedrijf jouw kwaliteit kunnen aflezen. Dit zorgt voor een groot deel van de deelnemers aan de FOTY Awards voor:

  1. Grotere kans op opdrachten
  2. Hoger tarief
  3. Meer omzet

Dat bovenstaande effecten de nodige voordelen met zich meebrengen voor jou en jouw bedrijf, is evident. Bekijk de succesverhalen op onze blogpagina voor de ervaringen van oud-deelnemers.

PR/Media-aandacht

Naast het feit dat je als finalist kans maakt op advertentieruimte in het AD t.w.v. €15.000,-, krijgen alle kandidaten van de FOTY Awards volop media-aandacht voor, tijdens én na de verkiezing. Denk aan persberichten die naar (lokale) pers worden gestuurd, maar ook interviews die worden gehouden. Ook zien we dat finalisten via de kanalen en door de promotie van de FOTY Awards gevonden worden door de media en op initiatief van de media worden uitgenodigd voor o.a. interviews.

De uitreiking van de FOTY Awards vindt plaats in een live radio-uitzending bij New Business Radio van De Ondernemer met landelijk bereik. Als Finalist kom je tijdens de radio-uitzending onder de aandacht. De uitzending is daarna ook terug te luisteren.

Mee doen of iemand nomineren?